Teşekkür ederim @Tzira, konu açıldı...51. bölüm fragmanı henüz çıkmadı ama Barakuda Film'in Instagram sayfasında yazıyordu: 51. bölümün konuğu Ebru Cündübeyoğlu olacakmış...
https://fav10.net/forum/threads/ebru-cündübeyoğlu-galip-dervişte.238311/
Teşekkür ederim @Tzira, konu açıldı...51. bölüm fragmanı henüz çıkmadı ama Barakuda Film'in Instagram sayfasında yazıyordu: 51. bölümün konuğu Ebru Cündübeyoğlu olacakmış...
Bence fragman fena değil, ama iyi bir bölüm çıkmayacakmış gibi duruyor yine. Sence nasıl olur @Tzira?52. bölüm fragmanı çıkmış, hele şükür.
Bence fragman fena değil, ama iyi bir bölüm çıkmayacakmış gibi duruyor yine. Sence nasıl olur @Tzira?
Bence de biraz daha iyi. Üstelik yine 1 dakikadan fazla olmuş. Ama son bölümlerin de fos çıkması nedeniyle bundan korkuyorum. İnşallah daha önce olduğu gibi aradan sonra düzelir ve reytingleri yükselişe geçer...Öncekilere göre fena fragman olmamış bence de ama bölüm için bir şey diyemem. Bir arkadaşım orijinal bölümü izlemiş, ne çok eğlenceli ne de çok sıkıcı dedi.
Evet ben de ondan korkuyorum, bazen Monk'ta iyi olan bölümler bizde kötü oluyor. Ama arkadaşım geçen bölümlerden daha kötü olmaz falan dedi, ona inanmak istiyorum şu an.Bence de biraz daha iyi. Üstelik yine 1 dakikadan fazla olmuş. Ama son bölümlerin de fos çıkması nedeniyle bundan korkuyorum. İnşallah daha önce olduğu gibi aradan sonra düzelir ve reytingleri yükselişe geçer...
Ben de ona ve sana inanmak istiyorum ve senaristlere güveniyorum. Gerisini de Allah'ın takdirine bırakıyorum...Evet ben de ondan korkuyorum, bazen Monk'ta iyi olan bölümler bizde kötü oluyor. Ama arkadaşım geçen bölümlerden daha kötü olmaz falan dedi, ona inanmak istiyorum şu an.
Bence öncekilerden daha iyiydi. Bazı eksiklikleri vardı, ama o kadarı da olacak artık. Ama reytingler çok çok kötü gelmiş maalesef. AB'de 20, ABC1'de 21, Total'de ise 40. olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?