Kanal D Galip Derviş - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginçtir ki 52. bölümün fotoğrafları ve özeti Kanal D'nin sitesinde var ama hala daha fragman çıkmadı. Genelde tersi olurdu, hayırdır inşallah...

Öncekilere göre fena fragman olmamış bence de ama bölüm için bir şey diyemem. Bir arkadaşım orijinal bölümü izlemiş, ne çok eğlenceli ne de çok sıkıcı dedi.
Bence de biraz daha iyi. Üstelik yine 1 dakikadan fazla olmuş. Ama son bölümlerin de fos çıkması nedeniyle bundan korkuyorum. İnşallah daha önce olduğu gibi aradan sonra düzelir ve reytingleri yükselişe geçer...

Evet ben de ondan korkuyorum, bazen Monk'ta iyi olan bölümler bizde kötü oluyor. Ama arkadaşım geçen bölümlerden daha kötü olmaz falan dedi, ona inanmak istiyorum şu an.

Evet ben de ondan korkuyorum, bazen Monk'ta iyi olan bölümler bizde kötü oluyor. Ama arkadaşım geçen bölümlerden daha kötü olmaz falan dedi, ona inanmak istiyorum şu an.
Ben de ona ve sana inanmak istiyorum ve senaristlere güveniyorum. Gerisini de Allah'ın takdirine bırakıyorum...

Bence kötü bir bölüm değildi, hele önceki bölümleri düşünürsek baya iyiydi bile diyebilirim. Ufak tefek mantık hataları vardı ama hoş görülebilirdi. Ama reytingi yine çok kötü gelmiş. Gün değişikliğine uğrasa fena olmaz aslında.

Daha bölümü izleyemedim ama fragman iyiydi. Ancak reytingler devamlı düşüyor bunda ara vermesi ve kanalın önem vermemesi büyük etken.

53. bölüm fragmanı çıkmış: http://www.kanald.com.tr/galip-dervis/fragmanlar/53-bolum-fragmani

Yalnız sırf bana mahsus bir durum da olabilir ama fragman bilgisayardan açılınca sadece sesi duyuluyor, telefondan izleyebilecek olanların oradan izlemesini öneririm.

Bölümün konukları önceden de bildiğimiz Vatan Şaşmaz ve Devin Özgür Çınar. Devin 5. bölümdeki karakteriyle geri dönmüş, fragman da eğlenceli gözüküyor. Dizi bu bölümle toparlar inşallah, yoksa kötü olacak...

Şu diziyi'de bitirdiler ya çabucak enazında sezon sonunda kadar devam ettirselerdi.