49. bölüm fragmanındaki konuk kadın oyuncunun ismini öğrendim: Gökşen Ateş.
Teşekkür ederim, tanıdık değilmiş zaten...
Bu arada nereden öğrendin?![]()
Teşekkürler...Barakuda Film'in Instagram sayfasında bölümden bir fotoğraf koymuşlardı, onun açıklamasında yazıyordu.Mine Bıçakçı adında bir kadın konuk oyuncu daha var ayrıca bölümde.
![]()
Buraya kadar gelmesine şükretmek daha doğru olacak, Kanal D'de o kadar süre boyunca ayakta kalmak çok zor. Bence fragman iyiydi, kötüyse bile mazur görmeye devam edeceğiz artık...50. Bölüm fragmanı çıkmış, dizi yarım dalya dedi.İlk defa fragman 1 dakika sürmüş ama ben her bölüm fragmanında Galip'ten çıkan "Aaa uuu" seslerini duymaktan bıktım, kaç fragmandır aynı şey:
http://video.kanald.com.tr/galipdervis/50Bolum-Fragmani/27073
Zaten geçen sezon Pazar gününe alınana kadar aldığı reytinglerle Kanal D bu diziyi yayından kaldırmadıysa bir daha hiç kaldırmaz sanırım ama Yalan Dünya olayından sonra ben ipin ucunun Galip Derviş'e de dokunacağını düşünmeye başladım. Kaldı ki 3. sezon da biraz düşük gidiyor, 48. bölüm fena değildi ama 47. ve 49. bölümler fiyaskoydu bence. Biraz daha tempolu, güzel bir bölüm yapsalar ve iyi bir konuk oyuncu getirseler reytingleri de yükselir. Ben bu bölüm için de pek umutlu değilim, sanki bölümü Ersin Korkut'un üstüne yapmışlar gibi duruyor.Buraya kadar gelmesine şükretmek daha doğru olacak, Kanal D'de o kadar süre boyunca ayakta kalmak çok zor. Bence fragman iyiydi, kötüyse bile mazur görmeye devam edeceğiz artık...![]()
Dizideki tek kötü isim, bence o. Çıksa daha iyi olur aslında, ama kalacak gibi. Arzu Yanardağ da öyle sevdiğim bir oyuncu değil mesela. Geçen sezondaki gibi birkaç flaş konuğu alsalar bence de daha güzel olacak. Gerçi ben yine dizinin biteceğini düşünmüyorum. Galip Derviş, Total'de o kadar kötü değil. Hem YD'nin bitmesiyle geriye tek AB dizisi olarak o kalacak. Onu da bitirirse Kanal D kapatılsın, o derece yani...Zaten geçen sezon Pazar gününe alınana kadar aldığı reytinglerle Kanal D bu diziyi yayından kaldırmadıysa bir daha hiç kaldırmaz sanırım ama Yalan Dünya olayından sonra ben ipin ucunun Galip Derviş'e de dokunacağını düşünmeye başladım. Kaldı ki 3. sezon da biraz düşük gidiyor, 48. bölüm fena değildi ama 47. ve 49. bölümler fiyaskoydu bence. Biraz daha tempolu, güzel bir bölüm yapsalar ve iyi bir konuk oyuncu getirseler reytingleri de yükselir. Ben bu bölüm için de pek umutlu değilim, sanki bölümü Ersin Korkut'un üstüne yapmışlar gibi duruyor.![]()
Benden sonra yazan benden daha iyi noktalara değinmişti, benim fark etmediklerimi de yazmış ama çok teşekkür ederim.Daha demin Ekşi'deki yorumunu okudum, yine güzel noktalara değinmişsin. 2. sezon da kötü bölümlerde başlamış, ancak daha sonra yükselmişti. Umarım daha iyi bölümler izleriz sonraki haftalarda...![]()
Umarım senaristler de anlar. Tatil rehaveti falan diyeceğim, ama Kasım ayındayız. Kanal bunu da kaldırmaya teşebbüs etmeden toparlanması lazım...![]()