Galatasaray'dan Gol Şov!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
YqOjYA.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, evinde Alanyaspor'u ağırladı. Galatasaray, Sneijder'in 1 gol ve 3 asist ile yıldızlaştığı maçta Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Karşılaşmada ilk gol De Jong'dan geldi. Sneijder'in ortasında De Jong takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Alanyaspor, Sajad ile skora dengeyi getirdi: 1-1. Maçta beraberlik uzun sürmedi. 45. dakikada Gassama'nın kendi kalesine attığı golle Galatasaray, skoru 2-1'e getirdi.

Galatasaray, ikinci yarının 50. dakikasında Sneijder'in jeneriklik golüyle skoru 3-1'e getirdi. Galatasaray, Eren ile farkı 3'e çıkardı. Maçta son sözü Josue söyledi: 5-1.

Galatasaray, bu galibiyetle ligin ilk yarısını 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle; 33 puanla, lider Başakşehir'in 3 puan gerisinde, 3. sırada tamamlamış oldu.

Sneijder yüzde yüzüyle oynadığı zaman bu ligin çok çok üstünde bir yıldız. Harika bir gol ve hırslı oyunuyla gözlerimizin pasını sildi bugün. Bruma'nın gol atmasını çok istedim ama bi türlü filelerle buluşturamadı topu. Gol atamasa da gecenin yıldızlarındandı. Devre arasında forvet ve stoper takviyesiyle şampiyonluğun bir ucundan tutarız gibime geliyor zira tüm derbiler içerde ikinci yarı. JOR'un acemiliği yine bizi deli etmezse neden olmasın. :)

Sneijder yüzde yüzüyle oynadığı zaman bu ligin çok çok üstünde bir yıldız. Harika bir gol ve hırslı oyunuyla gözlerimizin pasını sildi bugün. Bruma'nın gol atmasını çok istedim ama bi türlü filelerle buluşturamadı topu. Gol atamasa da gecenin yıldızlarındandı. Devre arasında forvet ve stoper takviyesiyle şampiyonluğun bir ucundan tutarız gibime geliyor zira tüm derbiler içerde ikinci yarı. JOR'un acemiliği yine bizi deli etmezse neden olmasın. :)
gamassadan nefret ediyorum işte Hakem beşiktaşı geçmiyelim diye bizi üçüncülüğümüzden aldı belkide ikinciydik ama git başakşehiri düşür 4.lüğe bune böyle ama onları 18.hafta yenip hesabı sorucaz bizden iki şampiyonluk çaldılar ve 4 yıldıza ulaşmayı şimdi sıra bizde söylüyim siz lider olursunuz o zaman işte Başakşehirden nefret ediyorum bide Victor pereria takımı enkaz haline getirdi
Aykut kocaman zamanında kaç maç oynadık Avrupa dönüşlerinde bile böyle olmadık Allah korusun
Türkiye kupasında beşiktaşla eşleşmiyelim sizi başakşehirden kurtarmaya çalışıyorlar 2.bitirirseniz başakşehirle yani

İyi bir sonuç oldu. Özlemişim böyle bir skoru doğrusu. :) Sneijder üstat maça damga vurdu. Buranın kralı benim akıllı olun dedi resmen. :) Diğer oyuncuları da oynattı bu oyunuyla. Takım o oynayınca hücumda çok keyif veren bir oyun oynuyor. Bugün de hücumda çok iyiydik. Ama savunma için aynı şeyi demek mümkün değil. Her maç gol yiyip bol pozisyon veriyoruz.

Devre arasında taktiksel anlamda savunma bazlı çözümler getirilmesi şart. İyi 1 veya 2 stoper + 1 forvet takviyesiyle güzel bir kadroya da kavuşuruz. Ama hocanın da bunu kullanabilmesi şart tabi. Yedek oyuncuların da takımın parçası olduğunu hatırlaması gerekiyor. Bir de hocam lütfen şu Linnes'i oturt şu kadroya. Tahammül edemiyorum şu Sabri'ye artık.

Bakalım bu yıldan umudum yüksek. Hücumda böyle oynadıkça savunmayı da bir şekilde çözebilirsek şampiyonluk neden olmasın diyorum. :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961