Bulduğumuz atakları bir bir harcama huyumuzdan nefret ediyorum, ikinci yarı oyundan düşeceğiz ve golü yiyeceğiz muhtemelen. Sonra uğraş dur...
Ben 1 e 3 bekliyorum bakalım kısmetFark ikiye çıksa da tahmin yarışmasında 1 puan daha gelse bari.
başakşehiri yenenin başına iyi bir şey gelmiyor ikinci hafta biz yenmiştik başımıza gelmedik kalmadı @xdragxxAntep 1 Başak 2 tane atsın da yemeden bu skor tahminleri de tutsun
geçen yıl fener yendi başakşehiri başına gelmedik kalmadıRe-re-re-ra-ra-ra....
Takımın eleştirilecek, eksik çok yanı var ama bu lig itibariyle de maşallahı var şu an, aman nazar değmesin.
Bugün sonuçta son şammpiyona karşı oynadık ve tam anlamıyla taktik savaşı oldu, kazanan koca kurt İmparator oldu. Attı, topu bıraktı, son değişikliklerle birlikte fişi kesti. Diagne biraz bitirici olsa 4-5 olacak, belki intikamı alacaktır, olmadı sağlık olsun.
Marcao, Belhanda ve Taylan maçın yıldızları oldu. Babel sonradan oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı ve golde imzası oldu, Arda bitik olsa da birkaç hamlesi yüzde yüzlük golü hazırladı, futbol aklının katkısı ortada ama gerisi yetersiz GS için.
Falcao-Diagne ile, Marcao-Luyindama ile, bu Taylan bu Belhanda ile gümbür gümbür ilerleriz. Şu saatten sonra ne Marcao ne Belhanda satılmamalı artık, yerleri bu sezon doldurulamaz. Marcao-Luyindama tandemi kale gibi, çok güven veriyor. Arada Luyindama artistlikler yaptığı için canlı bomba etkisi oluyor ama Marcao hızı ve pas isabetiyle, Luyindama fiziğiyle birlikte çok iyi bir tandem...
Fatih halen çok heyecanlı ve belli ediyor, reflekslerinde problem var defansa çarpmasa çok ters köşe olurdu bugün. Ama potansiyeli güven veriyor...
Keşke olsaydı. 0 puan aldım:SBeraberlik kokuyor.
başakşehir yenmek tehlikeli geçen yıldan hatırla @DosiKeşke olsaydı. 0 çektik :S
sende iyi arkadaşsın sonuç n olcakBeraberlik kokuyor.
Katılıyorum. Dediğin gibi penaltıydı dün ki pozisyon. Ancak Antalyaspor'un 90+3'de ki pozisyonu da penaltıydı. 2-2 bitecek maç 1-1 bitti hakem katliamıyla.Dün daha kolay pozisyonda bize penaltı çalınmadı. Burada çalındı. Karar yanlış demiyorum bugünkü doğruydu. Dünkü yanlıştı. Ama insan böyle çifte standartlar olunca ister istemez futboldan soğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?