Galatasaray - Sivasspor Yorum&Sohbet Konusu

Çok fazla pozisyon veriyoruz Sivasspor'a karşı. Son vuruşlarda daha etkili olsalardı golü yemiştik. Sol bek ve stoper şart bu takıma.

Gomis'in attığı golün pozisyonunu beşiktaş geliştirseydi o ince ofsaytı görmezlerdi net.

Gol Makinesi!

20994116_510868515917798_5838751037924822046_n.jpg

90 dakika oturdum, keyifle izledim. Yasin girdi, iki pozisyonda bitirdi olayı. Bugün takım olarak abartılı presten kısmen vazgeçildi. Gomis bazen gereksiz presle kendini yoruyordu, bugün onu yapmadı. Oyunda düşüş bence bu yüzden. Çıkarken galiba tartışma yaşadı Tudor'la. Umarım büyümez. Savunma güven vermiyor. Fernando'ya çok fazla yük biniyor. Sivas da iyi hazırlanmıştı, ama seviyesi yetmedi. Selçuk baya bayağı öne doğru koşular yaptı. İnşallah milli takımda biraz da toparlanır. Daha 3.maçtayız. Eksikler var, ama rezil 2 sezondan sonra ilaç gibi gelen bir başlangıç oldu. Bütün renktaşlara tebrikler. :D

Son düzenleme:
Takım şiir gibi :A Eski ruh eski Galatasaray geri döndü :A Oyuncular iştahlı oynayınca ortaya muhteşem bir görüntü ortaya çıkıyor ayrıca tribün de müthişti.

Belhanda ve Yasin o golleri kacirmasaydi 3-0 yerine 5-6 olabilirdi ama bu sonuçta güzel. Mutluyuz :D

İmparaTudor :A

Takım ateş ediyor ateş ulan :hearteyes:

Tudor'u Östersunds faciasından ötürü çok eleştirmiştik ama o maçın sonundaki basın toplantısında öyle şeyler söyledi hepimizi inandırdı. Demek ki bir şeyler biliyormuş adamcağız :X

Takım 80. dakikada tam saha pres yapıyordu. Bu nasıl bir kondisyondur bu nasıl bir ciğerdir? Gecenin en önemli ayrıntısı neydi biliyor musunuz? Selçuk İnan denilen leş yiyici oyuna girdikten birkaç dakika sonra kazanılan penaltıda hemen topu eline aldı. Güya yata yata skor üretecek. Sonra ne olduysa bir anda topun başında Gomisi gördük. Ne var bunda diyecek olursanız; artık takımda leş yiyicilerin zerre hükmü kalmadı. Koşmayan mücadele etmeyen, lobicilik yaparak kadroya gireceğini zanneden yerli leşlerin yeri kulübedir. Bana kalsa kulübe bile değildir. Sen yılda 3.9 milyon euro alacaksın sonra oyuna girip saçma sapan bir top kaptıracaksın ardından kıçını kaldırmayıp arkasından yaylana yaylana koşacaksın. Yok öyle bi dünya kusura bakmasın kimse. Yallah kulübeye yallah.

Camiada inanılmaz bir kenetlenme ve şampiyonluk havası var. Stat bugün full çekti. Daha bu takıma Feghouli ve Asamoah gelecek. Bam bam bam şampiyonluğa koşuyoruz. Masa başa işler dönmezse 21. şampiyonluğumuz hayırlı olsun diyebiliriz. Bugün o havayı soluduk. İnşAllah tabii.

Güzel sonuç güzel oyun. Takımdaki istek ve arzu çok hoşuma gidiyor. Yapılan pres kazanılan her topta gaza geliyorum. Yoktu böyle şeyler. Pres yapan baskıyla top kapan ısıran bir takım izlemiyorduk yıllardır. Orta saha oyuncu profilinin değişimi inanılmaz etkiledi takımı olumlu yönde elbette.

Bu maç özelinde ise ilk 11 de kötü diyip eleştireceğim kimse yoktu bazı oyuncuların tek tük hataları dışında. Yasin ise girdikten sonra kendinden ve futboldan soğutmayı başardı keza Selçuk da. Resmen bitmiş adam.

Milli aradan sonra Feghouli ve Asamoah'ın katılımıyla takımın zaten iyi olan oyunu iyice yükselecektir. Antalya maçını merakla bekliyorum. Asıl zor sınavı orada vereceğiz. Yine bol gollü bir galibiyet alırsak ilerisi için umutlarım iyice artacak. Şu 15 günün bir an önce geçmesi ve 1 2 transferin de o arada bitmesi dileğiyle. :)