Galatasaray Efsaneleri Barcelona'yı Devirdi !

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Galatasaray efsaneleri Barcelona'yı devirdi.

Türk Telekom'da oynanan ve Hagi, Popescu, Taffarel, Hakan Şükür, Arif Erdem, Ümit Karan gibi yıldızlarında forma giydiği maçta Galatasaray rakibini 1-0 yendi. Galatasaray'ın tek golü 41.dakika da Alp Küçükvardar'dan geldi. Maç 25'er dakikalık iki devre halinde oynandı.

Hagi yine efsane hareketler yaparak taraftarı çoştururken, Popescu ilk yarıda Galatasaray 2.yarıda Barcelona forması giydi.

İşte maçın geniş özeti:

Son düzenleme:
Hagi frikik kullanıyor. :D

Taffarel eski günlerini aratmıyor hala oynayabilirdi GS'de. :D Hakan Ünsal'ın ortaları Sabri'yi aratmıyor. :F

Hagi hala aynı Hagi. :D

apbs.twimg.com_media_BVQOyiHCcAEtcXy.jpg

BVQNXr8CIAEpIlH.png

Arif Man United'a attığı gol gibi bir şut çekti ama kaleci son anda kurtardı. :)

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BVQOyiHCcAEtcXy.jpg
    apbs.twimg.com_media_BVQOyiHCcAEtcXy.jpg
    25.6 KB · Hit: 681
Son düzenleme:
İlk yarı sonucu 0-0. :) Ümit Karan, Saidou, kaleci Kerem gibi oyuncular giriyor şimdi de oyuna.

Popescu Barcelona'da forma giyecek 2.yarıda eski takımına geçti. :D

Haydi efsaneler saldırın! Hagi farkını koymuştur. İzleyemiyorum ya. :( Bu arada Hakan Ünsal'a laf yok. O gittiğinden beri sol bek sıkıntısı çekiyoruz. :F

Kerem kim bu arada? :D

Galatasaray Alp Küçükvardar'ın attığı golle 1-0 önde. :D

Haydi efsaneler saldırın! Hagi farkını koymuştur. İzleyemiyorum ya. :( Bu arada Hakan Ünsal'a laf yok. O gittiğinden beri sol bek sıkıntısı çekiyoruz. :F

Kerem kim bu arada? :D

Kerem İnan. :D

awww.webaslan.com_img_5_2003_07_21_4778.jpg

Ekli dosyalar

• awww.webaslan.com_img_5_2003_07_21_4778.jpg
    awww.webaslan.com_img_5_2003_07_21_4778.jpg
    95.8 KB · Hit: 1,197
hala sabriyi alaya alanlar var pes diyorum ya sabri gibi sağ bek mi var be adam ilk 11 5-6 maç çıksın dünya çapında oynar utanmasanız ben daha iyi oynarım diceksiniz :D

maçı sonra internetten izlicem isimlere bakarmısın ya duygulandım lan :(

hala sabriyi alaya alanlar var pes diyorum ya sabri gibi sağ bek mi var be adam ilk 11 5-6 maç çıksın dünya çapında oynar utanmasanız ben daha iyi oynarım diceksiniz :D

maçı sonra internetten izlicem isimlere bakarmısın ya duygulandım lan :(

Fena maç oluyor Hagi klasını ortaya koyuyor valla kaçırıyorsun maçı. :D

Kerem aynı Volkan gibi olmuş saç, fizik aynı Volkan. :D

Kerem harika bir frikik kurtardı 90'dan çıkardı Muslera yerdi o golü. :D

Hagi Barcelona formasını giymeyi kabul etmedi. :D @takas @Bully

2.yarıda Kerem şov var harika 2 kurtarış yaptı. :gangnam:

hagi hagi hagi diyecek söz yok :d efsanemiz unutulmaz yıldızımız türkiye ye gelmiş en büyük futbolcu

Kerem harika bir frikik kurtardı 90'dan çıkardı Muslera yerdi o golü. :D

Hagi Barcelona formasını giymeyi kabul etmedi. :D @takas @Bully

2.yarıda Kerem şov var harika 2 kurtarış yaptı. :gangnam:
Hagi adamın dibi, hası ya. Gelmedi Türkiye'ye böyle bir oyuncu. Adam Galatasaray'a ölümüne bağlı. Daha önce Barça'da oynamasına rağmen giymemiş işte formayı. İşte efsane ya. :D Kerem reyiz de fena çıktı. :D Niye almadık ki takıma şimdiye kadar. Yaşı da çok fazla değil.

Galatasaray 1-0 Barcelona :D Helal Aslanlar. :D

Hagi adamın dibi, hası ya. Gelmedi Türkiye'ye böyle bir oyuncu. Adam Galatasaray'a ölümüne bağlı. Daha önce Barça'da oynamasına rağmen giymemiş işte formayı. İşte efsane ya. :D Kerem reyiz de fena çıktı. :D Niye almadık ki takıma şimdiye kadar. Yaşı da çok fazla değil.

O da Aykut Erçetin gibiydi Taffarel'in yedeğiydi fazla oynamaması o yüzden. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy