Galatasaray - Başakşehir | Süper Lig 21-22 Sezonu - 17. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%
  • Başakşehir kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,702
Puanı
1,060
Süper ligin 17. hafta maçında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek.

19.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konudan yapılabilir.

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Avrupa Fatihi Gençsaray'ın domine bir futbolla dünya devi rakibinden mucizevi bir 1 puan aldığı maç.

Nzonzi, Lemina, Serili sezondan bile daha berbat bir futbol oynuyorlar. Adamlar resmen kontra atak takımı olmuşlar. Herhangi bir hoca takımın başında olsa 7. haftada kovulurdu. Bu futbol devam etse yerine gelen hoca da kovulurdu.

Sizin bizden umudunuz mu vardı ki :A Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..
Fener maçında hakemle falan yenilmediniz kendinizi kandırmaya devam edin böyle. Marcao ilk yarı ikinci sarıdan atılmalıyken atılmıyo, Tisserand daha ikinci faulünde cart diye atıldı. On kişi Fener'e yenilip de hakem dersen böyle 6 maçtır galibiyet yüzü göremezsin.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Trabzon İle Galatasaray arası 17 mi 18 mi ne olmuş..
Özeleştri yok, tüm suç hakem deniyor..
Beşiktaş da öyle der..

Vallahi Fenerbahçe de öyle desede ben diyemem bizde ne takım var, ne taktik var, ne hoca var, ne başkan var...

Her hafta Fifa oynar gibi futbolcular seçiliyor ve maça çıkıyoruz...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Vallahi Fenerbahçe de öyle desede ben diyemem bizde ne takım var, ne taktik var, ne hoca var, ne başkan var...
Fikrinin sadece bu paragrafına karşı çıkıyorum. Bizde taş gibi takım var ama yönetecek hoca yooooook, (kadroya laf ettirmem) başkan konusunu @xdragxx a paslıyorum.Beklentimin altında bir performans ortaya koydu. @xdragxx söz sende.

Fener maçında hakemle falan yenilmediniz kendinizi kandırmaya devam edin böyle. Marcao ilk yarı ikinci sarıdan atılmalıyken atılmıyo, Tisserand daha ikinci faulünde cart diye atıldı. On kişi Fener'e yenilip de hakem dersen böyle 6 maçtır galibiyet yüzü göremezsin.
Bizim taraftar hakem dediği zaman ağlak oluyoruz sonra aynısı Gs yarın FB yapar bu böyle gider. Ama cidden Fenerbahçe maçında genel bir haksızlık yoktu. Oyuna etki edecek hatalar vardı ama tamamen bir takıma yönelik değildi
------

Sizin bizden umudunuz mu vardı ki :A Fenerbahçe maçıyla pimimizi çektiler -15 puan direkt hakemlere yazar..
Adam belki Başakşehir'den çekiniyor :A Zira şu an da formda ve GS den daha önde :A

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg