Galatasaray 4-3 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig 16. Hafta Maçı

Maç Sonu Ne Olur?

• Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Şu takımın yumuşaklığından yemin ederim yıldım. Kaç senedir son saniyelerde derbi vermekten bunaldım. Bu maçta da putları salladık ama yıkamadık. TS her zaman bu kadar güçten düşmez ama.

Son yıllarda muhtemelen bizim yarımız kadar GS galibiyetiniz yoktur.
Üşenmedim baktım 2018'den bu yana sadece iki kere yenmişsiniz onlarda da Galatasaray sizden daha alt sıralarda, iddiasız durumdaymış.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mesmeso and 12.Adam
Üşenmedim baktım 2018'den bu yana sadece iki kere yenmişsiniz onlarda da Galatasaray sizden daha alt sıralarda, iddiasız durumdaymış.
Ali Koç döneminde 13 maç yapmışız 3 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet almışız. 4 mağlubiyet zaten son iki rezil sezonda geldi.

Aynı dönemde FB ve GS 14 maç yapmış. GS 1 tanesi hükmen 6 galibyet almış, 5 maç berabere bitmiş, FB'de 3 maç kazanmış. FB'nin bir maça çıkmayıp rakibine kupa verdiğini de unutmayalım.

Arena açıldığından beri de GS'yi kendi evinde FB 19 maçta 5 kere yenmiş TS'de 16 maçta 5 kere yenmiş.

Ali Koç döneminde 13 maç yapmışız 3 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet almışız. 4 mağlubiyet zaten son iki rezil sezonda geldi.

Aynı dönemde FB ve GS 14 maç yapmış. GS 1 tanesi hükmen 6 galibyet almış, 5 maç berabere bitmiş, FB'de 3 maç kazanmış. FB'nin bir maça çıkmayıp rakibine kupa verdiğini de unutmayalım.

Arena açıldığından beri de GS'yi kendi evinde FB 19 maçta 5 kere yenmiş TS'de 16 maçta 5 kere yenmiş.
Biz zaten yıllardır her derbiyi kaybediyoruz o kıstas değil. :A

• Güldürdün
Galatasaray'ın Galatasaray duruşunu yaptığı sezonu kurtardığı bir maçtı hakem hatalarından da bıktık.

• Olmamış
  • Güldürdün
Biz zaten yıllardır her derbiyi kaybediyoruz o kıstas değil. :A
İrlanda’nın sistemi daha akıllıca
Yönetim kurulunda Yönetim kurulu hakkı başladığında yönetim kurulu tarafından yazılmalı En az 7 yıl yönetim kurulunda olmalı En fazla ise 9 yıl yönetim kurulunda olmalı ordan sonra başkanlığa aday olmalı @12.Adam @bazinga