Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 2,051
- Puanı
- 270
Trabzon açısından diyorum.Son cümle ne öyle dost musun ? Düşman mı?
Bana ne onlardan , bize gelince aslan, onlara gelince süt dökmüş kediye dönüşüyorlar.Trabzon açısından diyorum.
Üşenmedim baktım 2018'den bu yana sadece iki kere yenmişsiniz onlarda da Galatasaray sizden daha alt sıralarda, iddiasız durumdaymış.Şu takımın yumuşaklığından yemin ederim yıldım. Kaç senedir son saniyelerde derbi vermekten bunaldım. Bu maçta da putları salladık ama yıkamadık. TS her zaman bu kadar güçten düşmez ama.
Son yıllarda muhtemelen bizim yarımız kadar GS galibiyetiniz yoktur.
Ali Koç döneminde 13 maç yapmışız 3 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet almışız. 4 mağlubiyet zaten son iki rezil sezonda geldi.Üşenmedim baktım 2018'den bu yana sadece iki kere yenmişsiniz onlarda da Galatasaray sizden daha alt sıralarda, iddiasız durumdaymış.
Biz zaten yıllardır her derbiyi kaybediyoruz o kıstas değil.Ali Koç döneminde 13 maç yapmışız 3 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet almışız. 4 mağlubiyet zaten son iki rezil sezonda geldi.
Aynı dönemde FB ve GS 14 maç yapmış. GS 1 tanesi hükmen 6 galibyet almış, 5 maç berabere bitmiş, FB'de 3 maç kazanmış. FB'nin bir maça çıkmayıp rakibine kupa verdiğini de unutmayalım.
Arena açıldığından beri de GS'yi kendi evinde FB 19 maçta 5 kere yenmiş TS'de 16 maçta 5 kere yenmiş.
Valla hiç güleceğim yoktu he.Biz zaten yıllardır her derbiyi kaybediyoruz o kıstas değil.
İrlanda’nın sistemi daha akıllıcaBiz zaten yıllardır her derbiyi kaybediyoruz o kıstas değil.