Galatasaray 3-2 Samsunspor | 2025-26 Trendyol Süper Lig 15. Hafta

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,391
Puanı
1,060
Süper Ligin 15. hafta maçında lider Galatasaray sahasında Samsunspor'u ağırlıyor.

20.00'da başlayacak maç ile ilgili yorum ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Galatasaray: Uğurcan, Davinson, Abdülkerim, Lemina, Kazımcan, Sara, Torreira, İlkay, Barış Alper, Sane, Osimhen

Samsunspor: Okan, Zeki, Borevkovic, Drongelen, Tomasson, Yunus Emre, Holse, Makoumbou, Emre, Musaba, Ndiaye

Goolll Sane

Çok güzel paslaştılar Torreira ile.

Galatasaray’ı bu sezon ligde ilk kez bu kadar iyi görüyorum. Zaten her maçı böyle oynarsak yine şampiyon oluruz ama maç seçiyorlar veya Şampiyonlar Ligi etkisi oluyor.

Osimhen-Sane işbirliğinde 2.golü de bulduk.

2.yarıya Samsun baskılı başladı. 1 gol yersek işler sıkıntıya girebilir.
------

Ve yedik.

Adam ceza sahasında topa smaç vurdu. Pozisyona itiraz bile etmedi. Yıl olacak 2026 5G teknolojisi ile VAR hizmeti veriliyor ama yine penaltıyı vermedi. Okan Buruk maç sonu İstanbul bölgesinden hakem istemiyoruz ben de İstanbulluyum diyecek mi?

İlk devreyi hakemler ile önde kapat. Zaten avrupadan erken eleniyorlar ikinci yarı tek kulvarda gidip şampiyon oluyorlar ondan sonra konuşup duruyorlar.

Samsunspora
Adam ceza sahasında topa smaç vurdu. Pozisyona itiraz bile etmedi. Yıl olacak 2026 5G teknolojisi ile VAR hizmeti veriliyor ama yine penaltıyı vermedi. Okan Buruk maç sonu İstanbul bölgesinden hakem istemiyoruz ben de İstanbulluyum diyecek mi?

İlk devreyi hakemler ile önde kapat. Zaten avrupadan erken eleniyorlar ikinci yarı tek kulvarda gidip şampiyon oluyorlar ondan sonra konuşup duruyorlar.
Malesef şu an ligde büyük takımların durumu bu katılıyorum. Ligin kalitesi yerlerde geziyor. İngiltere ligine geçince vay be diyoruz her maça.

97.Dk olan pozisyonda takımları yer değiştirin...

Tek sorum var; Sizce Okan Buruk nasıl bir açıklama yapardı?

Türk futbolu bu şekilde 1 adım öteye gidemez.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor