Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 2025-26 Trendyol Süper Lig 13. Hafta

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,389
Puanı
1,060
Süper Ligin 13. hafta maçında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

20.00'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Son düzenleme:
Konuyu açmadan önce, yeni konulara bakayım dedim açılmış mı diye. İyi ki bakmışım. :)

Allah'ım konuyu biliyorsun, amin. :A

Gençlerbirliği 0-1 öne geçti. Volkan hocam seversin sen Galatasaray'ı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İnne Fetahne Leke Fethan Mubine ☝️
------

Şu yaşadığımız bahtsızlığın açıklaması yok ya. 6 oyuncun sakat, üstüne 2 oyuncun daha sakatlanıyor en kritik oyuncuların en iyi oynayan oyuncuların sakatlanıyor. Yusuf İcardi gibi kahnılarla oynamaya mahkum kalıyorsun. Rabbim yardım et.

Son düzenleme:
Bizim tempoya karşılık verecekler diye tüm takım patates oldu GS’de. Singo da patladı. Okan idman diye bunlara pilates mi yaptırıyor? Yusuf Demir yabancı kontenjanından yiyen Recep Niyaz. Duran top kullanacak diye Sara'ya sabretmek de büyük iş.
------

Bir anda 3-1 olacak gibi hissediyorum. Bunu da yaratan GS tarafı değil. Volkan’ın zehir çoktan tesir etmiş.

Son düzenleme:
Bizim tempoya karşılık verecekler diye tüm takım patates oldu GS’de. Singo da patladı. Okan idman diye bunlara pilates mi yaptırıyor? Yusuf Demir yabancı kontenjanından yiyen Recep Niyaz. Duran top kullanacak diye Sara'ya sabretmek de büyük iş.
------

Bir anda 3-1 olacak gibi hissediyorum. Bunu da yaratan GS tarafı değil. Volkan’ın zehir çoktan tesir etmiş.
Dedik abi. GS deplasmanında o kadar pozisyona giriyorsan atacaksın yoksa böyle iki dakikada çitilerler seni.

İnne Fetahne Leke Fethan Mubine ☝️
------

Şu yaşadığımız bahtsızlığın açıklaması yok ya. 6 oyuncun sakat, üstüne 2 oyuncun daha sakatlanıyor en kritik oyuncuların en iyi oynayan oyuncuların sakatlanıyor. Yusuf İcardi gibi kahnılarla oynamaya mahkum kalıyorsun. Rabbim yardım et.
3-1 Elhamdülillah. 😊
------

Net kırmızıyı vermedi. 9 kişi kalmalıydı rakip.

Atamayana atarlar. Gençler 2-0 öne geçebilirdi, biz 2-1 öne geçtik. Sonra da kırmızı gördüler ve rahatlamış olduk.

Karam tayfa da torpilli ama gittikleri takımlarda diyorsun ki şunu yaptı bunu yaptı. Bu adamın herhangi bi takımında herhangi bi öne çıkan olayı yok ama hâlâ hocalık yapmaya devam ediyor.

Sallai'ye yapılan harekete kırmızı verme, penaltıyı verme. Ama Sallai'nin ne hikmetse o hareketini gör. Fenerbahçe şampiyon ilan edildi de bizim haberimiz yok sanırım.
Göktan topa vurduktan sonra havada ki ayağını hiç bir şekilde kaçıramaz. Tamamen şansızlık. Futbol böyle bir oyun.
Asensio'nun pozisyonunda defans oyuncusu ayak seviyesindeki topa kafayla gidince bu durum yaşandı. Sarı kartlık pozisyondu. Sallai ise kafayla vurulacak pozisyona ayağını kaldırıp ve görerek adamın kafasına tekme vurdu. Hakemin kendisi kırmızı vermeliydi ona.

Göktan topa vurduktan sonra havada ki ayağını hiç bir şekilde kaçıramaz. Tamamen şansızlık. Futbol böyle bir oyun.

Asensio'nun pozisyonunda defans oyuncusu ayak seviyesindeki topa kafayla gidince bu durum yaşandı. Sarı kartlık pozisyondu. Sallai ise kafayla vurulacak pozisyona ayağını kaldırıp ve görerek adamın kafasına tekme vurdu. Hakemin kendisi kırmızı vermeliydi ona.
Güzel anlatmissin. 🤌

• Beğendim
Reactions: mesmeso and 12.Adam

Aynı mantıkla bakarsak Sallai gelen ortaya ayağa çıkmaya çalışırken rakip oyuncu kafasını koyuyor Sallainin hiçbir suçu yok :)

Sonuçta ikiside kırmızı kart. Birinde vara gidilirken diğerinde gidilmiyor. Yapı varya hani aha yapı işte buyrun Galatasaray kullanıyor yersen 2 penaltısı 1 kırmızı verilmemiş ama yapı Galatasaray'a çalışıyor.