Galatasaray, 3 İsimle Yollarını Ayırdı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,084
Reaksiyon puanı
47,721
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Modmpa.jpg


Galatasaray, transfer dönemi başlamadan kadrosunda ki 3 isimle yollarını ayırdı.

Galatasaray kulübü, yapılan görüşmelerin ardından; Sigthorsson, Chedjou ve Hamit Altıntop ile sözleşmelerinin feshedilmesi konusunda, yapılan görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı kulüp ilk resmi açıklamayı Sigthorsson için yaptı:
"Profesyonel futbolcumuz Kolbeinn Sigthorsson ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya kalan kontrat bedeli olan 1.180.000 Euro yerine 400.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 
Dün geceki faciadan sonra Hamit'i bir kamyon dayak ile Florya'dan şutlamaları lazım. Chedjou için resmi bir haber göremedim belki gitmez.
 
Sigthorsson Süper Lig tarihinin fiyasko transferleri listesinde tepeleri zorlar :D Chedjou ne alaka onu anlamadım. Bence ne olursa olsun iyiydi. Hamit'in de artık gitmesi lazımdı yıllarca bedava para kazandı. Artık o paralar helal midir haram mıdır bilmiyorum ama gitmesi Galatasaray için iyi oldu. :)
 
Şükür Hamit'ten kurtulduk. Großkreutz'tan sonra bu sene de Sightorrson maç oynamadan gitti. Chedjou'dan da para alabilirdik bu yönetim adamı kanser eder ...
 
Sigthorsson ikinci GroßKreutz vakası oldu. İnşallah bir daha böyle bir şey başımıza gelmez. Resmi maça çıkmadan sözleşmenin feshedilmesi ne demektir ya neyin kafası bu?