Fenerbahçe sırasını saldı. Darısı GS başına
Fenerbahçe sırasını saldı. Darısı GS başına
Diagne 2’yi atamadı karşı karşıya🤦🏻♂️Başlık edit etsene @Tolstoyevski
Yeğen çıldırdı nasıl aramıyorlar deyip durduDiagne 2’yi atamadı karşı karşıya🤦🏻♂️
Ama karambole aldık tek kale şu an. Bu sezon başlıkları edit etmiyorum GS maçlarında hem Spoiler gereksiz oluyor, maç bitince etmek daha iyi bence
Mostafa’mızı alsın artık hoca oyuna…Yeğen çıldırdı nasıl aramıyorlar deyip durdu
Hadi sevinMostafa’mızı alsın artık hoca oyuna…
Barış’ı oyuna alınca maçın seyri değişti, işte gençlere güvenmenin önemi…Hadi sevin
Enerjiyi iyi alıyorum artık. Aldınız bu maçıBarış’ı oyuna alınca maçın seyri değişti, işte gençlere güvenmenin önemi…
Diagne yerine Mostafa olsaydı skor daha da farklı olurdu. Halen oyuna almadı adam 🤦🏻♂️
Mostafa’yı almadı oyuna değişiklik hakkı bitti uzatmalara gitsek yandık 🤦🏻♂️Enerjiyi iyi alıyorum artık. Aldınız bu maçı
Terim doğru olanı yapıyorMostafa’yı almadı oyuna değişiklik hakkı bitti uzatmalara gitsek yandık 🤦🏻♂️
Fatih Terim’in bu Mostafa inadı sinirimi bozuyor. Yazıklar olsun diyorum… Diagne’yi üç gün sonra Kasımpaşa maçında yine oynatıp Mostafa’yı yedekte bırakırsa Terimciliği bir süre askıya alacağım artık.
İnsaf be adam, Diagne taş gibi top oynuyor. Kim iyiyse o oynar.Mostafa’yı almadı oyuna değişiklik hakkı bitti uzatmalara gitsek yandık 🤦🏻♂️
Fatih Terim’in bu Mostafa inadı sinirimi bozuyor. Yazıklar olsun diyorum… Diagne’yi üç gün sonra Kasımpaşa maçında yine oynatıp Mostafa’yı yedekte bırakırsa Terimciliği bir süre askıya alacağım artık.
Oyuna giriyor iki gözümün golcüsü Ah bir de gol atıp moral bulsa keşke…Terim doğru olanı yapıyor
İnsaf be adam, Diagne taş gibi top oynuyor. Kim iyiyse o oynar.
Forvet gol kaçırdı diye kötü olacaksa ohooooOyuna giriyor iki gözümün golcüsü Ah bir de gol atıp moral bulsa keşke…
Bugünkü kaçırdığı golleri Mostafa kaçırsa atıp tutardınız ama eskisi gibi değil diye…
Hani şans bitmiştiOyuna giriyor iki gözümün golcüsü Ah bir de gol atıp moral bulsa keşke…
Bugünkü kaçırdığı golleri Mostafa kaçırsa atıp tutardınız ama eskisi gibi değil diye…
Süper Ligde 5 futbolcuyu 3 kerede oyuncu değiştirme hakkı vardı aklım oraya gitmişHani şans bitmişti
Sus ve gelecek sezon Premier Lig maçlarını Bein Sport spikerlerinden dinlemeye hazır ol…Alp Özgen sakin ol abi.
Bunu Fenerbahçe yaşasa yenilirdi Vardarda atamadık topu Mehmet topal yolladı kendi kalesineSus ve gelecek sezon Premier Lig maçlarını Bein Sport spikerlerinden dinlemeye hazır ol…