Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Süper Lig 20-21 Sezonu - 25.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Galatasaray kazanır

Oy: 1 25.0%
  • Berabere sonuçlanır

Oy: 1 25.0%
  • Kasımpaşa kazanır

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
şu maçta 3 puan aldığıma sevinemedim :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
9 puanlık galibiyet...

images (20).jpeg

O değil de ne maçtı be, resmen bataklıkta oynadık futbolcular 2 gün dinlenmeli en az. Korkunç bir ortamdı, Kasımpaşa'yı yendiğimiz için değil, bu zeminden 3 puanı kopardığımız için şampiyonluk gollerinden biri oldu bu penaltı golü.

Mostafa Mohamed çok büyük adamsın çoook... Adam doğma büyüme Mısır'da, hayatında kar görmemiş karlı zemin görmemiş, ama bu maçta ilk golü attırdı, ikinci golü attı penaltı bile olsa bu zeminde hiç kolay değil... Nazar değmesin kırk bir kere maşallah.

Hiç sıkıntı yok. Yarın BJK puan kaybediyor. Haftaya GS'de Alanya'da puanı bırakır. Belki Ünal hocam bir sürpriz yapar. Sonraki hafta da... Neyse hayal kurmayalım. Mucib hocanın dediği gibi puan durumu ile işimiz yok maç maç gidiyoruz.

Yazıklar olsun böyle düzene :A O pozisyonda penaltı diye çağırmayan Var hakeminin görevine derhal son verilmeli. Sadece Gs'ye yapılıyor demiyorum.
Bu var sistemi geldiyse adam gibi kullanılacak. Var hakemlerinin diken üstünde olması gerekiyor. Böyle bariz hatalarda o hatayı yapan hakemin hakemlik kariyerini bitireceksin. Monitörde maçı izleyip o penaltıya penaltı demeyen hakem futbol camiası içinde olmasın.

VAR sistemini Başakşehir - FB maçında gördük nasılsa, bu maç onun yanında çok daha temizdir oyna devam mis gibi 3 puan Kadıköy üstüne kebap gibi geldi bu zeminde bu çağdışı şartlarda. :A
Bundan sonra o zaman hiçbir maçta algı yapamazsınız :A Biz de oyna devam diyeceğiz çünkü :D

Siz oyna devam dediğiniz için biz kurala uyuyoruz, Başakşehir Fener maçı konusunun yorumlarına bakmayalım şimdi. :A
O maçta tam olarak ne olmuştu kırmızı kartlar dışında cidden hatırlamadığım için soruyorum? :A
2 kırmızı kart da doğruydu bu arada :A Penaltı pozisyonu varsa atabilirsin.

O maçta tam olarak ne olmuştu kırmızı kartlar dışında cidden hatırlamadığım için soruyorum? :A
2 kırmızı kart da doğruydu bu arada :A Penaltı pozisyonu varsa atabilirsin.
Doğru olduğu için mi iptal edildi maçtan sonra, bu olayın eşi benzeri yok mesela :A

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD