Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 13. Hafta Maçı

Oyuncu 1905 elendi.

Berabere gitse güzel olurdu ama buna da kabulüm. Vitor'un kredisi artmış oldu.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Berke boncuğu pek hak etmedi ama neyse yarım boncuk ona layık.
Güney Koreli için ise
IMG_1828.jpg

Fenerbahçe tarafından tesadüfen kazanılmış bir maç oldu. Galatasaray, çok daha iyi bir takım olduğunu maç içinde de gösterdi. Oyunun hakimi de Galatasaray'dı zaten. Fenerbahçe taraftarının da oynadıkları oyundan çok memnun olduklarını düşünmüyorum.

Fenerbahçe tarafından tesadüfen kazanılmış bir maç oldu. Galatasaray, çok daha iyi bir takım olduğunu maç içinde de gösterdi. Oyunun hakimi de Galatasaray'dı zaten. Fenerbahçe taraftarının da oynadıkları oyundan çok memnun olduklarını düşünmüyorum.
İroni yaptığını düşünüyorum Dostum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Derbide oyun değil kazanmak önemlidir

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Güzel derbiydi son yılların en iyi GS-FB derbisiydi. Güzel galibiyet oldu bizim adımıza çok da ihtiyaç vardı.

GS umarım bu yenilginin faturasını hakeme falan keser. Çok ciddi hata olur. Fenerbahçe hakemden mağdur olan takım bu akşam. Ona rağmen istediğimizi aldık.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bu arada Fenerin ilk golü öncesi faul var gibi görünüyor Gsnin golünde vara çağırıp buna çağırmamak olmamış. İlk yarıyı izlemedim bu arada sadece golleri gördüm. Marcaonun pozisyonunu bilmiyorum

Tebrikler o zaman. Ama bu oyunla şampiyon falan olamaz Fenerbahçe. Yönetim ve teknik ekip bir maçla yarım sezonu kurtardı diyebiliriz.
Kazansın daha iyi benim için vitorun kredisi artar geç fark edilir :A Ben ikinci yarı baktım ortada bir oyun vardı zaten derbide bir takımın çok iyi oynadığı pek görünmez

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
İroni yaptığını düşünüyorum Dostum.
Hayır düşüncem öyle. :X Puan kaybı kötü oldu bizim açımızdan. Trabzon da kendi evinde rahat bir maça çıkacak yarın. Fenerbahçe'den çok daha oturaklı bir takım Galatasaray. Fenerbahçe'nin bu oyunla bir şeyler kazanabileceğini düşünmek hayalcilik olur bence.