Keith Long
Favori Üye
Ters totem işe yaradı @Yakamoz-AsiTebrikler Fenerbahçe
Ters totem işe yaradı @Yakamoz-AsiTebrikler Fenerbahçe
Berke boncuğu pek hak etmedi ama neyse yarım boncuk ona layık.
O ne la? At nalı mı o?Berke boncuğu pek hak etmedi ama neyse yarım boncuk ona layık.
Güney Koreli için ise Ekli dosyayı görüntüle 111504
İroni yaptığını düşünüyorum Dostum.Fenerbahçe tarafından tesadüfen kazanılmış bir maç oldu. Galatasaray, çok daha iyi bir takım olduğunu maç içinde de gösterdi. Oyunun hakimi de Galatasaray'dı zaten. Fenerbahçe taraftarının da oynadıkları oyundan çok memnun olduklarını düşünmüyorum.
Derbide oyun değil kazanmak önemlidirFenerbahçe tarafından tesadüfen kazanılmış bir maç oldu. Galatasaray, çok daha iyi bir takım olduğunu maç içinde de gösterdi. Oyunun hakimi de Galatasaray'dı zaten. Fenerbahçe taraftarının da oynadıkları oyundan çok memnun olduklarını düşünmüyorum.
Oyun da en az kazanmak kadar önemlidir.Derbide oyun değil kazanmak önemlidir
Tebrikler o zaman. Ama bu oyunla şampiyon falan olamaz Fenerbahçe. Yönetim ve teknik ekip bir maçla yarım sezonu kurtardı diyebiliriz.Derbide oyun değil kazanmak önemlidir
Haticeyede puan verilseydi....Fenerbahçe liderdi.Oyun da en az kazanmak kadar önemlidir.
İki takımdaDerbide oyun değil kazanmak önemlidir
Hakemi eleştirmeyeceksin hiç @HeisenBergGüzel derbiydi son yılların en iyi GS-FB derbisiydi. Güzel galibiyet oldu bizim adımıza çok da ihtiyaç vardı.
GS umarım bu yenilginin faturasını hakeme falan keser. Çok ciddi hata olur. Fenerbahçe hakemden mağdur olan takım bu akşam. Ona rağmen istediğimizi aldık.
Kazansın daha iyi benim için vitorun kredisi artar geç fark edilir Ben ikinci yarı baktım ortada bir oyun vardı zaten derbide bir takımın çok iyi oynadığı pek görünmezTebrikler o zaman. Ama bu oyunla şampiyon falan olamaz Fenerbahçe. Yönetim ve teknik ekip bir maçla yarım sezonu kurtardı diyebiliriz.
Anlamadım abi.Haticeyede puan verilseydi....Fenerbahçe liderdi.
Hayır düşüncem öyle. Puan kaybı kötü oldu bizim açımızdan. Trabzon da kendi evinde rahat bir maça çıkacak yarın. Fenerbahçe'den çok daha oturaklı bir takım Galatasaray. Fenerbahçe'nin bu oyunla bir şeyler kazanabileceğini düşünmek hayalcilik olur bence.İroni yaptığını düşünüyorum Dostum.
Derbiyse bence çok önemli değildir kaldı ki fener bence öyle kötü değildi. İkinci yarı izlediğim kadarıyla.Oyun da en az kazanmak kadar önemlidir.