Diagne attığı son 12 golün 8'ini penaltıdan atmış. Neyse penaltıdan atmak da başarıdır.
Hem gol kralı, hem de 18/19 sezonunun ikinci yarısında büyük yükselişe geçen Rize'yi efsane maçta tek başına devirme onuruna erişti. Sevmemek için tek sebep aldığı para. Bu maçta yakaladığı, arkadaşlarına yarattığı pozisyonlarda Falcao olsa poposunu bile kaldıramazdı.Diagne'yi seven tek sensin galiba
Kicktipp'te 1-1 diyerek 3 puan aldın. Burda neden GS dedin?
KAFADAN ATTIM BİLMİYOM YANIKicktipp'te 1-1 diyerek 3 puan aldın. Burda neden GS dedin?
Hepimiz atıyoruz ama bunu iyi tutturmuşsun. TebriklerKAFADAN ATTIM BİLMİYOM YANI
AYNEN İYİTUTTURDUM VALLA SAOLHepimiz atıyoruz ama bunu iyi tutturmuşsun. Tebrikler
ben tahmin yazsam başakşehir 5-0 yener dedim gitti kaybetti 3-2 kaybettiAYNEN İYİTUTTURDUM VALLA SAOL
BEN HEP ÖYLE YAZDIMDA tolarkadaşım kuçuk rakamlarla yaz dedi banaben tahmin yazsam başakşehir 5-0 yener dedim gitti kaybetti 3-2 kaybetti
ben yazmam kural hatası olacak dedim @Doğan gitti feneri bulduBEN HEP ÖYLE YAZDIMDA tolarkadaşım kuçuk rakamlarla yaz dedi bana
Sen de mi Galatasaray lısınBaşarılar Aslanlarım. Bu maç 2-0 bizim. Bu skor içime doğdu birden.