Galatasaray'ın Yeni Hocası Belli Oldu!

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,306
Puanı
710
igor-tudor-dan-eski-ogrencisi-rodriguez-e-ovgu--8319998.jpeg

Riekerink ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu!

Galatasaray'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısından önce Karabükspor'un Teknik Direktörü Igor Tudor ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı belirtildi.

Öte yandan Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, "Aldığım bilgiye göre Galatasaray, Tudor'un menajerini İstanbul'a çağırmış, görüşüyormuş. Ne olacağını bilmiyoruz. Biz onu akşam saat 17.00'deki antrenmanımıza bekliyoruz. Şu aşamada bir şey söyleyemeyiz. Gelişmelere bakacağız. Sonrasında bir plan oluştururuz. Ben şu anda yurtdışındayım, sonrasında doğrudan Antalya'ya gidiyorum" dedi. Bu açıklama kafaları karıştırırken Galatasaray'ın Tudor'un sözleşmesinde yer alan 150 bin Euro ödenmesi durumunda Karabükspor'dan ayrılabilir maddesine göre hareket ettiği belirtiliyor.

Riekerink'den sonra bir facia daha [emoji35] anlaşılan bu sezonda çöpe gitti umarım gelecek senede böyle devam etmez.

Hamza Hamzaoğlunu göndermeyeceklerdi takımı şampiyon eden adam gönderilirmi ya:kizgin:

Yapilmamasi gereken bir hamle idi Riekerink ne kadar kötü olsada bu sezonun sonunu görmeliydi ...

Riekerink'den sonra bir facia daha [emoji35] anlaşılan bu sezonda çöpe gitti umarım gelecek senede böyle devam etmez.

Igor Tudor kim ?
JOR tecrübesiz, Igor Tudor tecrübeli mi ?Anlam veremiyorum bu degişiklige ... Resmi aciklama gelmeden pek inanmaya niyetli degilim..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Karabük'le dikkatimi çeken bir hoca olmuştu inşallah başarılı olur..

Riekerink gelince de bi cacık olmaz demiştim herkes galibiyetler gelince çoşmuştu şimdi yollandı. Tudor da aynı Karabük'de ne başarı kazanmış ki bize başarılar getirecek. Yine yollanacak sonunda "Yönetim istifa" sesleriyle. Olay yönetim de yönetim Dursun gitmeden rahat yok Galatasaray'a.

Ben Igor Tudor'un bizde başarılı olabileceğini düşünüyorum. En kötü ihtimalle Riekerink'ten daha iyi bir isim. Ligimizi de tanıyor. Umarım başarılı olur ve sezonu şampiyon olup, kupasız kapatmayız.

JOR ile yollarin ayrildigi Resmilesti Dursun Özbek acikladi ... Gecmis olsun bu senede iyice cöp oldu ...

Yapilmamasi gereken bir hamle idi Riekerink ne kadar kötü olsada bu sezonun sonunu görmeliydi ...

Igor Tudor kim ?
JOR tecrübesiz, Igor Tudor tecrübeli mi ?Anlam veremiyorum bu degişiklige ... Resmi aciklama gelmeden pek inanmaya niyetli degilim..
Birini al vur ötekine ikiside birbirinden beter.

Haber birçok kaynak tarafından doğrulanmış. Şahsen yalan haber olmasını çok isterim.

Galatasaray için uygun hoca değil. Tecrübesiz ve sergilediği iyi savunma futbolu ile iyi iş yaptı. Galatasaray, bir Anadolu takımı değil defansın arkasına geçip bekleyecek hali yok takımın. Anadolu'dan hoca almak bana hep saçma gelmiştir.

Ayrıca Karabük'deki orta saha, Galatasaray'ın orta sahasından çok daha tempolu. Bence başarılı olmayacak.

Galatasaray bu gidişle seneye batmazsa iyidir. Özbek Bros. mükemmel yönetiyor kulübü.

Bu arada bir Fenerbahçe taraftarıyım ama Galatasaray'ın yönetiminde sorun olduğunu açık yüreklilikle söylüyorum. Futbolda borçtan dolayı Avrupa'ya gidemiyor, basketbolda Avrupa sonuncusu, voleybolda orta sıralara demir atmış, bu yıl girdiği e-spor branşında bile sonuncu sırada. Kusura bakmayın ama mali sorunlar değerli arazileri 3'e 5'e bakmadan satarak çözülmez. Bu takıma Ünal Aysal'ın profesyonelliğini aratmayan bir başkan lazım.

Son düzenleme:
Teknik adamını yolluyorsan alternatif olarak çok iyi birini almalısın bunu yapacağına öncekini yollamasaydı daha iyidi riskli bir seçim olmuş

İç sahadaki derbileri kazandırsın yeterli. Zaten şampiyonluk beklemiyorum takımdan.

2-3 maça belli olur bununda sözleşmeden önce gidip gitmeceği