Gain'den Sürpriz Yılbaşı Kampanyası!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,940
Puanı
1,061
2a7dp0r.jpg

30 Aralık 2020'de yayına başlayan Gain, 1. yıl dönümünü büyük bir kampanyayla kutluyor.

'10 Bin Adım', 'Terapist', 'Bizi Ayıran Çizgi', 'Ayak İşleri', 'Metot', 'Senkron', 'Hamlet', 'Etkileyici' gibi özel projelerinin yanı sıra yabancı dizi ve filmler, çeşitli program, eğlence ve sanat içerikleriyle dolu dolu bir yılı geride bırakan Gain, 30-31 Aralık'ta geçerli olacak kampanyasıyla aylık Premium üyelik fiyatını 13.90 TL'den 3.90 TL'ye düşürüyor.

Buna göre, bu iki günde üyelik alan kullanıcıların tarifesi bu fiyattan (yıllık 46.80 TL) işleyecek.

Çok iyi kampanya yapmışlar. :A Tabii belki de diğer fiyattan alan olmayınca kampanya ayağına böyle bir şey yapmış da olabilirler. :D

• Güldürdün
Reactions: cookies
İyi bir kampanya yapmışlar. Katılım sayısı artar bence.

Yazcağım şey nedeniyle korsana özendirme uyarısı alacağım için başka bir şey söylemeyeceğim....

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Dün mailime gelmişti, epey uygun bir kampanya. Ben de üye olacağım bu kampanya ile 🙏

Gain ilgimi çekmiyor, başka bir platform yapsa hemen alırdım.

Ücretsizken sıkça izliyordum, Ayak İşleri ve 40 Bin Adım'ın yeni sezonu için aldım :A

1 TL bile çok bu platforma:A Önce vizyon sahibi olsun sonra ticarete atılsınlar. Naptıkları belli değil.

Ben de ucuzcu olduğum için kaçırmadım tabii ki. Madem patron bu kadar çıldırmış bize de destek olmak icap eder. :A Aslında çoğu özgün içeriği pek ilgimi çekmiyordu ama yine de elimden geldiğince bundan faydalanmaya çalışacağım mesela bu gazla (ilginç şekilde) çok övülen Etkileyici'ye başlayabilirim. :A

Gain'in içeriği diğer platformlara göre çok zayıf. Fakat bu kampanya muhteşem, bu fiyata kaçmaz, görür görmez aldım. :Z
Üye olur olmaz Yara ve Sevinç Vesaire diye iki yerli kısa film izledim öneri istiyorsan ikisini de tavsiye ederim. :Z

• Beğendim
Reactions: bazinga