hahahah aa ben çok anlıyorumdatercüme edip özet çıkarırsan kesinlikle hiçbir senaryoyu kaçırmam
anlamasamda okuyorum şöyle bir çare buldum yorum yapmak için dikkatimi çeken sahneyi paylasıp ona yorum yapıyorum
hahahah aa ben çok anlıyorumdatercüme edip özet çıkarırsan kesinlikle hiçbir senaryoyu kaçırmam
hahahah aa ben çok anlıyorumda
anlamasamda okuyorum şöyle bir çare buldum yorum yapmak için dikkatimi çeken sahneyi paylasıp ona yorum yapıyorum
hiçç dikkatini çeken sahne olmuyormu ayollonu nasıl buluyorsun ben arayıp bulamıyorumbirde anlamadığım yerler sinir ediyor
pompy beyazsoydan daha anlaşılır yazıyorhiçç dikkatini çeken sahne olmuyormu ayoll
@beyazsoy eskiden tercume ederdi ama oda yaşlandı artık huzur evine falan yerleşti sanırım
hhahaha ayy haklısın galibapompy beyazsoydan daha anlaşılır yazıyoronun tercümanlığıda berbattı zaten iyiki uğramıyor artık
@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompyhhahaha ayy haklısın galiba
@Harunnn60 da bir ara türkçe çeviri yapıyordu ayoll sen forumdamıydın hatırlamıyorum çocuğun polisiye senaryosun u pembe diziye çevirmişti
hahahaha aaa vardın demek evet haklısın kendisidnen aktıyor değil ayoll tamamen kendisinden @xemrexxx in kösem sultana çevirmişti diziyi ben çiğdem sultandım sanırım @pompy birazşaşırmıştı evet haklısın bu ne diye@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompy)
zaten orda birbirlerine girdiler yoksa araları bayağı iyiydi
Ocakta bütün kanallar dizi yayınlamıyabilir doların yükselmesinden
Aaaa ne diyor pompy bana. bu çocuk senden alıştı böyle laflara @Çiğdem-Dram değildi pembe diziydi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aaaa ne diyor pompy bana. bu çocuk senden alıştı böyle laflara @Çiğdem-
hhahahah ayy çok güzel söylemiş ayoll @destere koşş pompy haruna ağzının ğayını vermişDram değildi pembe diziydi
ğayınımı vermiş
pompy haklı bu konuda o tercümeye bende rastlamıştım orjinal pompy senaryosuyla alakası yoktu tam pembe diziydi
hahahahah evet onu vermiş ne demekse artıkğayınımı vermişğayı kuruyasıca napmış öyle) yine bir giresunca faciasıyla karşı karşıyasın @Harunnn60)
pompy haklı bu konuda o tercümeye bende rastlamıştım orjinal pompy senaryosuyla alakası yoktu tam pembe diziydi
sen demişsin ben nerden bileyimhahahahah evet onu vermiş ne demekse artık
Pay demeksen demişsin ben nerden bileyim
@sürgünüm e sormak laızm ? sürgünüm giresuncada ğay ne demek çay gibi bişeymi acaab ?
Pay demek
hahaha pompy bu aralar iyi veriyor ağzınızın payını vlla az ama çok etkili konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?