Gagura Forumda İlk Kez

tercüme edip özet çıkarırsan kesinlikle hiçbir senaryoyu kaçırmam :)
hahahah aa ben çok anlıyorumda :F

anlamasamda okuyorum şöyle bir çare buldum yorum yapmak için dikkatimi çeken sahneyi paylasıp ona yorum yapıyorum :F :F :F

hhahaha ayy haklısın galiba :F :F :F

@Harunnn60 da bir ara türkçe çeviri yapıyordu ayoll sen forumdamıydın hatırlamıyorum çocuğun polisiye senaryosun u pembe diziye çevirmişti :F :F :F
@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompy :))
zaten orda birbirlerine girdiler yoksa araları bayağı iyiydi :)

@Harunnn60 kendisinden bişeyler katıyordu hatta daha sonra pompy den fırçayı yemişti bu benim senaryom değil diye isyan ediyordu pompy :))
zaten orda birbirlerine girdiler yoksa araları bayağı iyiydi :)
hahahaha aaa vardın demek evet haklısın kendisidnen aktıyor değil ayoll tamamen kendisinden @xemrexxx in kösem sultana çevirmişti diziyi ben çiğdem sultandım sanırım @pompy birazşaşırmıştı evet haklısın bu ne diye :A :A :A

hahahaha aaa vardın demek evet haklısın kendisidnen aktıyor değil ayoll tamamen kendisinden @xemrexxx in kösem sultana çevirmişti diziyi ben çiğdem sultandım sanırım @pompy birazşaşırmıştı evet haklısın bu ne diye :A :A :A
Ocakta bütün kanallar dizi yayınlamıyabilir doların yükselmesinden
Arka sokaklarda 30 Aralıkta 1 aylık araya sokabilir o zaman şöyle durum var Arka sokaklar sezon finali Ağustosa kalır

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk kazanacak gagura olmamış isim olarak karşılamiyor icerigi

Hahha ya arkamdan neler konussmussunuz cok fenasıniz siz. :F @destere @Çiğdem-

Birkac cevirim yaptım ama drama öğeleri filan ekleyince @pompy söylenmeyr başladı. bende çeviri işini bıraktım. :A

Aaaa ne diyor pompy bana. bu çocuk senden alıştı böyle laflara @Çiğdem- :A
Dram değildi pembe diziydi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hhahahah ayy çok güzel söylemiş ayoll @destere koşş pompy haruna ağzının ğayını vermiş :A :A :A

hhahahah ayy çok güzel söylemiş ayoll @destere koşş pompy haruna ağzının ğayını vermiş :A :A :A
ğayınımı vermiş :) ğayı kuruyasıca napmış öyle :)) yine bir giresunca faciasıyla karşı karşıyasın @Harunnn60 :))

Hahha ya arkamdan neler konussmussunuz cok fenasıniz siz. :F @destere @Çiğdem-

Birkac cevirim yaptım ama drama öğeleri filan ekleyince @pompy söylenmeyr başladı. bende çeviri işini bıraktım. :A
pompy haklı bu konuda o tercümeye bende rastlamıştım orjinal pompy senaryosuyla alakası yoktu tam pembe diziydi :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking