GAİN'den Tepki Çeken 'Can Yaman' Kararı: 'El Turco' Yayından Kaldırıldı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GgXs25xXIAATBfg

GAİN'den tepki çeken 'Can Yaman' kararı!

Yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar'ın oturduğu, senaryosunu Kerem Deren ile Çisil Hazal Tenim'in kaleme aldığı ve başrolünü Can Yaman'ın üstlendiği dizi, bugün itibariyle platform kütüphanesinden kaldırıldı.

Üç yıl önce Disney+ Türkiye için hazırlanan daha sonrasında GAİN'e transfer olan dizinin kaldırılma sebebinin ise Yaman'ın bir röportajda "Türkiye mi? İtalya mı?" sorusuna verdiği "İtalya" yanıtı olduğu öğrenildi.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Can'ın gerçekten o dönemde yaşayan bir figür olduğunu sanıyorlar herhalde. :F

Adam İtalya dedi diye koca yapımı kaldırmak Milliyetçilik mi şimdi Mesut Özil'i bağrına basan Türkiye Can yaman gibi ülke dışında çok popüler birine sırt çeviriyor.. şimdi bu işte siyaset yok mu?
Aybukeyi işten çıkartanlarla aynı zihniyette olan Gain Medyayı kınıyorum.

• Beğendim
Reactions: evyapimibira
ay yapımın beklenti altı kazandığını düşündüğüm dizi. imdb etkileşimi çok düşük. maaliyeti baya fazla özellikle oyunculara döviz cinsinden ödeme yaptılar.

kepazelikten başka bir şey değil. yazık.
------

Hangisinde daha rahatsın diye soru soruluyor ve İtalya diyor. Bana sorsalar ben de aynı şeyi söylerim. Bunun milliyetçilikle ne ilgisi var? İlave olarak Türkiye'de insanların hayatı siyaset olmuş. Sabah akşam siyaset, gerginlik vs. adam enayi mi Türkiye'de gerim gerim gerilmek mi İtalya'da keyfine bakmak mı? Tabii ki İtalya. Bunun Türkiye'yi kötülemekle de ilgisi yok. Adam orada yaşıyor zaten, buradan gitti. Burada rahat değil ki gitti.