Starın dizisi yokkiKVP daha kanala girmediSen kanal d nin dizileri müthiş dgidiyor yazmışsın daha kanalda izlenmeye başlanmayan diziyi çık
Acun vardı haftanın 3-4 günü zaten
Starın dizisi yokkiKVP daha kanala girmediSen kanal d nin dizileri müthiş dgidiyor yazmışsın daha kanalda izlenmeye başlanmayan diziyi çık
Ya sana gerçekten laf anlatılmıyor anlamıyorsun çünkü bak sıralayayım.Starın dizisi yokki
Acun vardı haftanın 3-4 günü zaten
Kurt Seyit neydi yaYa sana gerçekten laf anlatılmıyor anlamıyorsun çünkü bak sıralayayım.
edcezir +7 alıyor
Aramızda Kalsın +5
Kardeş Payı+4
Güzel Köylü +8
Kaçak Gelinler +5
Kurt Seyi,t+3 yani dizilerinin reytingleri gayet iyi kurt seyit hariç kanal d de ise genelde 3 4 5 reytingler var yani görüldüğü gibi daha hem iddialı dizileri var..
Celaud hani sen yatıyordun git yatta canın kanal d ni gör rüyanda
Kurt Seyit neydi ya
3 ay fragman yap herkes tutacak gözüyle baksın
Zorla devam ediyor
Bende dedim de zorla konuşuyorGüzel Köylü yorumunuz varsa yapın. Diğer türlü özelden devam edin. @Yiğitt @*YıldırıM*
Kışkırtıyor beni oGüzel Köylü yorumunuz varsa yapın. Diğer türlü özelden devam edin. @Yiğitt @*YıldırıM*
Bende izledim dizinin bölümlerini bugün inttenDizi süper gidiyor bakalım 3.bölümde ne olacak 🙂
Et ett tabiBende izledim dizinin bölümlerini bugün intten
Şimdi ikinci bölümün sonlarını izliyorum sonrada takip edicem
Evet Dürüyenin Güğümlerine çok benziyorEt ett tabidizi güzel ama kışa kalması zor gibi Dürüyenin güğümleri-baba ocağı tarzı bir diziumaırm devam eder
Berk Cankat ve Gizem doğal oynuyor yoksa tutmazdı bu tür köy işi diziler doğal olmalı 🙂Evet Dürüyenin Güğümlerine çok benziyor
Berk Cankat çok güzel rol yapıyor
Berk Cankat baya yakışıklı adammışBerk Cankat ve Gizem doğal oynuyor yoksa tutmazdı bu tür köy işi diziler doğal olmalı 🙂
SBSv de de vardı ama orda uyuz oluyordum sempatik geliyor insana 😉Berk Cankat baya yakışıklı adammışBen ilk kez görüyorum onu
Burda çok iyiSBSv de de vardı ama orda uyuz oluyordum sempatik geliyor insana 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?