Starın dizisi yokkiKVP daha kanala girmediSen kanal d nin dizileri müthiş dgidiyor yazmışsın daha kanalda izlenmeye başlanmayan diziyi çık
Acun vardı haftanın 3-4 günü zaten
Starın dizisi yokkiKVP daha kanala girmediSen kanal d nin dizileri müthiş dgidiyor yazmışsın daha kanalda izlenmeye başlanmayan diziyi çık
Ya sana gerçekten laf anlatılmıyor anlamıyorsun çünkü bak sıralayayım.Starın dizisi yokki
Acun vardı haftanın 3-4 günü zaten
Kurt Seyit neydi yaYa sana gerçekten laf anlatılmıyor anlamıyorsun çünkü bak sıralayayım.
edcezir +7 alıyor
Aramızda Kalsın +5
Kardeş Payı+4
Güzel Köylü +8
Kaçak Gelinler +5
Kurt Seyi,t+3 yani dizilerinin reytingleri gayet iyi kurt seyit hariç kanal d de ise genelde 3 4 5 reytingler var yani görüldüğü gibi daha hem iddialı dizileri var..
Celaud hani sen yatıyordun git yatta canın kanal d ni gör rüyanda
Fatihi de gördük kanalın 1. bölüme 10 milyon harcansın ama 1 reyting alsınKurt Seyit neydi ya
3 ay fragman yap herkes tutacak gözüyle baksın
Zorla devam ediyor
Bende dedim de zorla konuşuyorGüzel Köylü yorumunuz varsa yapın. Diğer türlü özelden devam edin. @Yiğitt @*YıldırıM*
Kışkırtıyor beni oGüzel Köylü yorumunuz varsa yapın. Diğer türlü özelden devam edin. @Yiğitt @*YıldırıM*
Bende izledim dizinin bölümlerini bugün inttenDizi süper gidiyor bakalım 3.bölümde ne olacak 🙂
Et ett tabi dizi güzel ama kışa kalması zor gibi Dürüyenin güğümleri-baba ocağı tarzı bir dizi umaırm devam ederBende izledim dizinin bölümlerini bugün intten
Şimdi ikinci bölümün sonlarını izliyorum sonrada takip edicem
Evet Dürüyenin Güğümlerine çok benziyorEt ett tabi dizi güzel ama kışa kalması zor gibi Dürüyenin güğümleri-baba ocağı tarzı bir dizi umaırm devam eder
Berk Cankat ve Gizem doğal oynuyor yoksa tutmazdı bu tür köy işi diziler doğal olmalı 🙂Evet Dürüyenin Güğümlerine çok benziyor
Berk Cankat çok güzel rol yapıyor
Berk Cankat baya yakışıklı adammış Ben ilk kez görüyorum onuBerk Cankat ve Gizem doğal oynuyor yoksa tutmazdı bu tür köy işi diziler doğal olmalı 🙂
SBSv de de vardı ama orda uyuz oluyordum sempatik geliyor insana 😉Berk Cankat baya yakışıklı adammış Ben ilk kez görüyorum onu
Burda çok iyiSBSv de de vardı ama orda uyuz oluyordum sempatik geliyor insana 😉