Küfür etmek istemiyorum ama saçma salak şeyler yapıyorlar 😬😬😬😬😬
Evet planım o yönde zaten. Bunu tv den izlemeyi düşünüyorum. Pazar akşamı için daha keyifli olur. 😄Hay ne güzel konuşuyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 119108
------
Bu diziyi TV'den, Yargı'yı ertesi gün internetten izleyebilirsin bence biraz değişiklik olsun.
Evet o kadar 😬😬😬😬😬O kadar da değil cnm
Sen mesaj yazmadan ortağına işaret mi ediyorsun? Hadi itirafı et. Kapmışın harikayıBenim için günün önemi yok, hangi gün olursa olsun kaçırmadan izleyecektim zaten. Pazar günü dizi açısından da gayet makul bir gün olmuş. Kısa sürede kendine has bir kitle edinecektir. İzleyicinin de sıcak aile komedisini özlediğini ve ilgi göstereceğini düşünüyorum. Zira ekranlar abartılı dramalarla, entrikalarla, kanla, vahşetle doldu taştı.
Alllahhh kavga çıktı. @Cervantes gel kankini dövüyorlar, yetiş.Kadro çok dadlu, gün seçimi de çok mantıklı ama başlamadan @Aserat gün sayıyorsa tutmaz endişesine de kapılmıyor değil insan.
TMC'nin en son hangi dizisi tuttu bu arada?
Benim olduğum yerde kalite de vardır buna göre kararını ver.Kadro çok dadlu, gün seçimi de çok mantıklı ama başlamadan @Aserat gün sayıyorsa tutmaz endişesine de kapılmıyor değil insan.
TMC'nin en son hangi dizisi tuttu bu arada?
Gönül Dağı, Kardeşlerim, Güldür Güldür ve Alelade Show var Cumartesi günü. Güzel Günler komedi olacak ve zaten hali hazırda bir program var cumartesi günü. Aynı kitleye hitap edeceği için ve aynı kanal da olacağı için pazar günü daha makul görünüyor.Keşke Cumartesi olsaymış sadece iki dizi var ve izlenirdi bakalım ne yapacak
Gönül Dağı, Kardeşlerim, Güldür Güldür ve Alelade Show var Cumartesi günü. Güzel Günler komedi olacak ve zaten hali hazırda bir program var cumartesi günü. Aynı kitleye hitap edeceği için ve aynı kanal da olacağı için pazar günü daha makul görünüyor.
Aile komedisiGüzel günler komedi falan değil onu nerden çıkardın tanıtımda hiçte komedi gibi durmuyor
O kadro dram oynar ama dizi komedi dizisi olacak.Tamam ama dram ağırlıklı
O kadro dram oynar ama dizi komedi dizisi olacak.