Güzel Günler'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Benim için günün önemi yok, hangi gün olursa olsun kaçırmadan izleyecektim zaten. :A Pazar günü dizi açısından da gayet makul bir gün olmuş. Kısa sürede kendine has bir kitle edinecektir. İzleyicinin de sıcak aile komedisini özlediğini ve ilgi göstereceğini düşünüyorum. Zira ekranlar abartılı dramalarla, entrikalarla, kanla, vahşetle doldu taştı.
Sen mesaj yazmadan ortağına işaret mi ediyorsun? Hadi itirafı et. :A Kapmışın harikayı

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Kadro çok dadlu, gün seçimi de çok mantıklı ama başlamadan @Aserat gün sayıyorsa tutmaz endişesine de kapılmıyor değil insan. :A

TMC'nin en son hangi dizisi tuttu bu arada? :A

• Güldürdün
Reactions: cookies and 12.Adam
Keşke Cumartesi olsaymış sadece iki dizi var ve izlenirdi bakalım ne yapacak
Gönül Dağı, Kardeşlerim, Güldür Güldür ve Alelade Show var Cumartesi günü. Güzel Günler komedi olacak ve zaten hali hazırda bir program var cumartesi günü. Aynı kitleye hitap edeceği için ve aynı kanal da olacağı için pazar günü daha makul görünüyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Gönül Dağı, Kardeşlerim, Güldür Güldür ve Alelade Show var Cumartesi günü. Güzel Günler komedi olacak ve zaten hali hazırda bir program var cumartesi günü. Aynı kitleye hitap edeceği için ve aynı kanal da olacağı için pazar günü daha makul görünüyor.

Güzel günler komedi falan değil onu nerden çıkardın tanıtımda hiçte komedi gibi durmuyor