Güzel Günler'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler'in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, kadrosunda Binnur Kaya, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler'in yer aldığı dizi, 6 Kasım'dan itibaren 'Yargı', 'Teşkilat', 'Tozluyaka' gibi dizilerin yer aldığı pazar yarışına dahil oluyor.

Güzel Günler, 6 Kasım Pazar 20.00'de Show TV'de başlıyor!

https://twitter.com/x/status/1584918856996294656

En doğru gün seçimi olmuş, yolu açık olsun.

Günü güzel internetten bakarım
ama cumartesi olsaydı keşke daha iyidi ya izlenicek dizi yok

Günü gayet iyi, tutma şansı var.

Günü güzel internetten bakarım
ama cumartesi olsaydı keşke daha iyidi ya izlenicek dizi yok
Gönül Dağı ile kitlesinde benzerlik var, max Güldür Güldür gibi alırdı.
------

Bence gün seçimi çok iyi amma nedense tutmayacak diye düşünüyorum. İlk bölüm yüksek alıp, daha sonra düşecek havası var.

Reactions: Jonsnow and Aserat
Show'un durumunu düşünürsek olabilecek en iyi gün seçimi. Yargı ve Teşkilat var diye burun kıvıran çok olmuş ama bu saatten sonra her gün yarış çetin olduğu için hafta içi yerine hafta sonu daha makul. Güldür Güldür'ün 4 reyting alışı ve tür bakımından benzeş Gönül Dağı'nın varlığı nedeniyle cumartesi zaten mümkün değildi. Zaten son dönemde hafta sonu daha çok TV izlendiği için bu durum dizinin avantajına olabilir.

Tutma ihtimaline gelirsek ilk bölüm güzel çıkarsa Tozluyaka'yı yarış dışına itip günün 3. dizisi olabileceğini düşünüyorum. Show'un önceki haftalarda yayınladığı Yeşilçam komedilerinin ilk 10'a girmesi, ÇGH2'nin bu hafta reyting arttırması gibi detaylar bu kitlenin arayışta olduğunu gösteriyor. Kaldı ki komedinin yanı sıra Total izleyicinin ilgisini çekebilecek iyi bir dram damarı da var (hele ki bu fragmandan sonra şansını daha yüksek görüyorum) yani iddiasız görüne görüne güzel bir sürpriz yaparsa şaşırmayacağım.

Keşke Cumartesi olsaymış sadece iki dizi var ve izlenirdi bakalım ne yapacak

5 alsa sezonu çıkarır, 6ları görürse yeni sezon onayı alır (5,50'a da alır alt tolerans olarak)
Alabilecek mi göreceğiz, başarılar...

Reactions: Jonsnow
Sahsi olarak düsüncem en iyi gün secimi olmus. Teskilat, eski havasinda degil ve bir izleyici olarak mesela son bölümü begenmedim, sifir heyecan vardi. Yargi'nin pazar günleri lider olarak devam edip, Güzel Günler'in Tozluyaka gibi reytingler ile yayinlanacagini düsünüyorum. Biraz biraz diger dizilerden reyting koparir.

Reactions: Aserat
Benim için günün önemi yok, hangi gün olursa olsun kaçırmadan izleyecektim zaten.
Pazar günü dizi açısından da gayet makul bir gün olmuş. Kısa sürede kendine has bir kitle edinecektir. İzleyicinin de sıcak aile komedisini özlediğini ve ilgi göstereceğini düşünüyorum. Zira ekranlar abartılı dramalarla, entrikalarla, kanla, vahşetle doldu taştı.

Reactions: 12.Adam and Aserat
Ekranda uzun süredir komedi fakirliği varken ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Günü de gayet iyi. Her ne kadar Yargı izleyicisi olsam da Bi şekilde takip edicem. Umarım kanal da arkasında durur.

Hay ne güzel konuşuyorsunuz.

------

Ekranda uzun süredir komedi fakirliği varken ilaç gibi geleceğini düşünüyorum. Günü de gayet iyi. Her ne kadar Yargı izleyicisi olsam da Bi şekilde takip edicem. Umarım kanal da arkasında durur.
Bu diziyi TV'den, Yargı'yı ertesi gün internetten izleyebilirsin bence biraz değişiklik olsun.