Niyetleri reyting almak olsa öyle yaparlar belki ama niyetleri diziyi düşürüp kaldırmak.AlemTo post: 1442931 member: 83137' Alıntı:Kanal D birşeyden anladığı yok.Ben Bilmem Eşim Bilirin arkasında koyacağınıza Arka Sokakların arkasında koyun en az 1 reyting etki eder .Bu haberle Güzel Çirkinin sonu geldiğini anlamış bulunmaktayız .
Yuh be 23.15 ne lan. Taa 1'de bitecek. İnsanlar uyumuş olur. Maalesef dizimi bitiriyor gibi Kanal D.İnşallah yükselişe geçer de kapak olur ne diyelim.
![]()
Bu bitmedi şu yarışmada.s Uzadıkça uzadı. Bitirin abi,çok mu zor?Bende öyle umuyorum ama zor yükselişe geçmesi.En azından Ben Bilmem Eşim Bilir'den önceye koysalardı o bile bi şeydi ama utanmasalar gece 1'de falan yayınlayacaklar.
![]()
007At post: 1443084 member: 87787' Alıntı:Bu bitmedi şu yarışmada.s Uzadıkça uzadı. Bitirin abiçok mu zor?
Of ya.Bende öyle umuyorum ama zor yükselişe geçmesi.En azından Ben Bilmem Eşim Bilir'den önceye koysalardı o bile bi şeydi ama utanmasalar gece 1'de falan yayınlayacaklar.
![]()
Erler Film'den sence Kanıt çıkar mı?Eğer yükselirse yeni bir Kanıt olabilir.![]()
Of ya.Kanal D bu sezona bir sürü yeni diziyle girdi. Güzel Çirkin de 3-4 reytinglerde dolanınca herhalde gözden çıkardılar. Belki de dizinin son şansları bunlar. Kanal D belki bir ihtimal pt2'de denemeyi düşünüyordur yeni sezonda. Bu yüzden pazartesi 23.15'te deniyor herhalde. İnşallah iyi sonuçlar çıkar ortaya. Severek izlediğim bir dizinin yayından kaldırılmasından hiç hoşlanmam.