Güzel Çirkin Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Yaz boyu pazartesi 20:00'de yayınlanan Güzel Çirkin sezonun açılmasıyla 23:15'e alındı.Güzel Çirkin 9 eylül pazartesi günü Ben Bilmem Eşim Bilir'in ardından saat 23:15'te Kanal D'de.

Ben şahsen dizinin bir kaç hafta sonra biteceğini düşünüyorum..

Kanal D birşeyden anladığı yok.Ben Bilmem Eşim Bilirin arkasında koyacağınıza Arka Sokakların arkasında koyun en az 1 reyting etki eder .Bu haberle Güzel Çirkinin sonu geldiğini anlamış bulunmaktayız .

Henüz final değilyeni bölüm10-15 share alırsa devam şansı varsosyal medyada az da olsa seveni mevcut.

AlemTo post: 1442931 member: 83137' Alıntı:
Kanal D birşeyden anladığı yok.Ben Bilmem Eşim Bilirin arkasında koyacağınıza Arka Sokakların arkasında koyun en az 1 reyting etki eder .Bu haberle Güzel Çirkinin sonu geldiğini anlamış bulunmaktayız .
Niyetleri reyting almak olsa öyle yaparlar belki ama niyetleri diziyi düşürüp kaldırmak. :):)

Dizi iyi gidiyordu aslında. Ben Bilmem Eşim Bilir'in şu anki halinden daha iyiydi. Düşmek yerine, aksine çıkışa geçerse iyi olur dizi için. Galip Derviş tarzı bir dizi olsa her türlü iyi giderdi. Belki bu şekilde de iyi giderek Kanal D'yi şaşırtır. :)

Yuh be 23.15 ne lan. Taa 1'de bitecek. İnsanlar uyumuş olur. Maalesef dizimi bitiriyor gibi Kanal D. :( İnşallah yükselişe geçer de kapak olur ne diyelim. :)

Yuh be 23.15 ne lan. Taa 1'de bitecek. İnsanlar uyumuş olur. Maalesef dizimi bitiriyor gibi Kanal D. :( İnşallah yükselişe geçer de kapak olur ne diyelim. :)

Bende öyle umuyorum ama zor yükselişe geçmesi. :( En azından Ben Bilmem Eşim Bilir'den önceye koysalardı o bile bi şeydi ama utanmasalar gece 1'de falan yayınlayacaklar. :(

007At post: 1443084 member: 87787' Alıntı:
Bu bitmedi şu yarışmada.s Uzadıkça uzadı. Bitirin abiçok mu zor?

Yarışmayı aslında sadece yazın yayınlasalar çok daha iyi olacak ama Kanal D abartmayı seviyor. :)

Bende öyle umuyorum ama zor yükselişe geçmesi. :( En azından Ben Bilmem Eşim Bilir'den önceye koysalardı o bile bi şeydi ama utanmasalar gece 1'de falan yayınlayacaklar. :(
Of ya. :( Kanal D bu sezona bir sürü yeni diziyle girdi. Güzel Çirkin de 3-4 reytinglerde dolanınca herhalde gözden çıkardılar. Belki de dizinin son şansları bunlar. Kanal D belki bir ihtimal pt2'de denemeyi düşünüyordur yeni sezonda. Bu yüzden pazartesi 23.15'te deniyor herhalde. İnşallah iyi sonuçlar çıkar ortaya. Severek izlediğim bir dizinin yayından kaldırılmasından hiç hoşlanmam.

Çok kötü bir karar olmuş. Dizi Eylül sonunda final yapar.

Ya benim anlamadığım yap eşim biliri bi gün yeni dizin gelene kadar bırak güzel öirkini pt 1 o zaman istersen final yap istersen pt2 ye koy ama böyle amaç ne anlamıyorum bide bakıyormuşuski cidden dizi iyi reyting alıyor bakarsınız devam eder :)

Of ya. :( Kanal D bu sezona bir sürü yeni diziyle girdi. Güzel Çirkin de 3-4 reytinglerde dolanınca herhalde gözden çıkardılar. Belki de dizinin son şansları bunlar. Kanal D belki bir ihtimal pt2'de denemeyi düşünüyordur yeni sezonda. Bu yüzden pazartesi 23.15'te deniyor herhalde. İnşallah iyi sonuçlar çıkar ortaya. Severek izlediğim bir dizinin yayından kaldırılmasından hiç hoşlanmam.

Bende kaldırılmasını istemem de umarım Kanal D bu 3-4 reytingi arar duruma düşmez Fatih büyük bi süpriz olabilir, beklenenden az alabilir. 🙄