ATV Güven Bana - Genel Yorum Konusu

Berna'dan sonra bir piton daha.ss Kimseyi yarı yolda bırakmam, hayallerini yıkmam diyen Meryem 35 binde butona bastı. Bir de anneyim diyor. Çocuklarına da millete ihanet etmeyi öğretir artık. Neyse ki sonrasında söylenenler güzeldi.


O değil de Müge reis yarışmada bile boş durmadı karı-kocayı barıştırdı helal olsun.
 
Şu an yarışan kızın adı-soyadı Sezen Aksu.
Yalnız ikisi de birbirlerine güvenmediklerini o kadar belli ediyorlar ki. Bari tokalaşsaydınız.
@xBUGRAx @MasacRE
 
Reactions: xBUGRAx
Müge şu an yarışan adam kadar tuhafını hayatında görmemiştir herhalde. Hem o hem de yarışan kızcağız şok yaşıyor yazık.


Bu arada Müge'nin duyulan geçmiş zaman diye cevabı yapıştırması da harikaydı azıcık utan.
@xBUGRAx
 
Sinekle konuşan, hindi sesiyle huzur bulduğunu iddia eden düşük zekalı adam aldı parayı. Kız o kadar sabretti sonu böyle olmamalıydı.
 
Sinekle konuşan, hindi sesiyle huzur bulduğunu iddia eden düşük zekalı adam aldı parayı. Kız o kadar sabretti sonu böyle olmamalıydı.
Edit: Kızın ailesi korumaya almış. 😱 Hayatımda böyle ters köşe görmedim helal.
 
Kız adama seri laf sokuyor resmen harika bir bölüm.
Müge de kutu kutu pense deyip harika yerleştirdi yine.
 
Reactions: 12.Adam
Yakını korumaya aldığını ima et demesine rağmen İsmet değişiği korumaya aldım diye açıkça söyleyip yine Ezgi'yi kandırmaya çalışınca Müge reis ortaya çıkardı foyasını. Harikasın be kadın.


Ama tam en heyecanlı yerde reklam verdi umarım Ezgi alır.
Resmen kalbim sıkışa sıkışa izliyorum.
 
Ve Ezgi 5 bin TL'de bastı. Az da olsa eli dolu dönmesine sevindim.
Hem Ezgi, hem de Müge reis bombalamaya devam ediyor.
 
Reactions: 12.Adam
Mutlaka hafta sonu tekrarını izleyin bu akşam kaçırdığınıza çok pişman olacaksınız. İzlediğiniz tüm dizilere taş çıkartan bir bölümdü.
@xBUGRAx @MasacRE

Az önce de programdaki korumayla ilgili soru geldi. İsmet'e taşlar devam ediyor.
 
Reactions: MasacRE
Müge Anlı Ali Desidero'yu söyledi. Bu programı sırf kendisinin eğlenceli tarafını ortaya çıkardığı için bile sevebilirim.