Benim zevkim hep böyleydi zaten de görmek istemediniz. Birkaç hafta önce Kapanmadan Kazan'da Buğra diye bir adam vardı o da iyiydi.Güzelmiş gelişme var sende.
Benim zevkim hep böyleydi zaten de görmek istemediniz. Birkaç hafta önce Kapanmadan Kazan'da Buğra diye bir adam vardı o da iyiydi.
Hakan mankenlik de yapıyormuş hobi olarak. Millet kaliteli maldan nasıl da anlıyor.😱 Niye söylemedin be nerden bulcam şimdi merak ettim.
Hakan mankenlik de yapıyormuş hobi olarak. Millet kaliteli maldan nasıl da anlıyor.
Buradan bak artık bir tek bunu buldum.
Hareketli olunca belli olmuyor yoksa sen de seversin. Eskiden NBA oyuncusuymuş galiba öyle bir şey demişti.Bunu beğenmedim. 2-3 eşya için ne sürünmüş be.
Şimdi açtım, maç izliyordum da Nasıl gidiyor, 20 bin TL olmuş ama uyumlular mı bariYarışma x2 hızla gidiyor resmen. Hiç konuşma yok tak tak soruları geçiyorlar. @MasacRE
Tam bir sevgi kelebeği tadında ilerliyorlar özellikle kadın çok neşeli. Sona kadar gitmek istiyorlardı ama 2 yanlış yaptılar. Hakan'a yazık olmasa bari.Şimdi açtım, maç izliyordum da Nasıl gidiyor, 20 bin TL olmuş ama uyumlular mı bari
Evet 2. yanlışı gördüm son anda. Kapüşon olduğunu biliyordum ben, direk okunduğu gibi olanı seçtiler Niye Hakan'a yazık oluyor, aşık mı oldun adamaTam bir sevgi kelebeği tadında ilerliyorlar özellikle kadın çok neşeli. Sona kadar gitmek istiyorlardı ama 2 yanlış yaptılar. Hakan'a yazık olacak.
@Aserat ile saç saça baş başa girin çocuk için, biz de çekirdeklerimizi alıp izleyelim sizi
Yürümemesi saçma olurdu.
Ben de kapşon derdim bir şey söyleyemiyorum. Adam taş oğlu taş kayıtsız mı kalayım.Evet 2. yanlışı gördüm son anda. Kapüşon olduğunu biliyordum ben, direk okunduğu gibi olanı seçtiler Niye Hakan'a yazık oluyor, aşık mı oldun adama
Kadın yılan çıktıYürümemesi saçma olurdu.
Ben de kapşon derdim bir şey söyleyemiyorum. Adam taş oğlu taş kayıtsız mı kalayım.
Hakan çok güzel laf soktu ama ne kadar efendi, ADAM GİBİ ADAM. Müge reis de iyi ayar verdi. @xBUGRAxKadın yılan çıktı
Bu yarışmanın içinde her şey var, zaten 2 tane de yanlışları vardı Parayı alıp gidenlere gereksiz yükleniliyor benceHakan çok güzel laf soktu ama ne kadar efendi, ADAM GİBİ ADAM. Müge reis de iyi ayar verdi. @xBUGRAx
Savunma şu bunağı be. Hakan'ımı üzen herkes sonuna kadar hak ediyor yüklenilmeyi. Stüdyoda izleyici olsaydım iner saçını başını eline verirdim.Bu yarışmanın içinde her şey var, zaten 2 tane de yanlışları vardı Parayı alıp gidenlere gereksiz yükleniliyor bence
Bütün forum kudurmuş resmen ya ne oluyor arkadaş size Niye hızlı geçiyor ki, bugün maç da yok?Savunma şu bunağı be. Hakan'ımı üzen herkes sonuna kadar hak ediyor yüklenilmeyi. Stüdyoda izleyici olsaydım iner saçını başını eline verirdim.
O değil de tam hızlı hızlı geçecek haftayı buldular. Hakan'ı daha uzun izlesek ne olurdu.