Gürcistan 2-3 Türkiye | Dünya Kupası Elemeleri E Grubu | 1. Maçı

Koca koca adamlar instadan birbirini çıkarıp, story atarken fotoşop yapıyosunuz sonra asist gol yapıp sarılıyosunuz. Çocuk musunuz nesiniz siz anlamadım ki.
BAY yerine Kerem sahte 9 oynaması hemen nasıl fark ettiriyor. Takımda sahte 9 oynaycak en uygun kişi.
Barış oynayınca taktik böyle olmuyor ki. O oynadığı zaman topu ona vurup indirmesi bekleniyor. Kerem oynayınca önde pres ile geçiş oyunu bekleniyor.

Koca koca adamlar instadan birbirini çıkarıp, story atarken fotoşop yapıyosunuz sonra asist gol yapıp sarılıyosunuz. Çocuk musunuz nesiniz siz anlamadım ki.

Barış oynayınca taktik böyle olmuyor ki. O oynadığı zaman topu ona vurup indirmesi bekleniyor. Kerem oynayınca önde pres ile geçiş oyunu bekleniyor.
Taktiğin nasıl olduğu önemsiz Barışın sürekli forvet oynaması bu takıma kötülüktü.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Hareket net kırmızı tamam da ondan önce Barış'a faul yapıldı?
------

Şimdi GS'li oyuncular sazı eline alıp ligde yaptıkları şeyleri yaparak zaman geçirmeli.

Bizim oyunculardan Uğurcan, Eren ve Abdülkerim sakatlık tehlikesi geçirdi. Barış kırmızı gördü. Bu ne bahtsızlık :/

Uğurcan iyi sinyaller vermiyor yazacaktım ki son anda golü çıkarıp 3 puanı almamızı sağladı.

3 puanla başladık ama maç 3-0’tan 3-2’ye geldiği için biraz buruk bir sevinç oldu.

Kerem yine attı ve 3-0 oldu :A

Asisti de bizim Yunus yaptı
Elinden geleni yaptı ama takım nerdeyse 3 puandan olacakmış. İkinci yarıyı çok izlemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile Kerem çıktıktan sonra yenmiş diğer goller.
Maç biraz daha uzasaydı puandan olurduk gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Elinden geleni yaptı ama takım nerdeyse 3 puandan olacakmış. İkinci yarıyı çok izlemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile Kerem çıktıktan sonra yenmiş diğer goller.
Barış kırmızı görünce baskı yedik neyseki 2. golü çok geç gördük. Yine de az kalsın yiyorduk.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Golleri erkenden atarak avantajı erken sağladık, yoksa takım 60. dakikadan sonra çok kötü oynamaya başladı. 10 kişi kaldıktan sonra tamamen geri çekildik ki az daha maçı verecektik. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kerem’in yerine oyuna giren Barış, kırmızıyı yeyince zorlandık :A Bu değişiklik pahalıya patlayacaktı bize :A Aynen, maç biraz daha uzasa kesin puandan olurduk :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kerem’in yerine oyuna giren Barış, kırmızıyı yeyince zorlandık :A Bu değişiklik pahalıya patlayacaktı bize :A Aynen, maç biraz daha uzasa kesin puandan olurduk :A
Barış kırmızı görünce baskı yedik neyseki 2. golü çok geç gördük. Yine de az kalsın yiyorduk.
Şu an özeti izliyorum. Güzel goller atmışız. İlk golü talihsiz yemişiz. Attıkları ikinci gol güzelmiş.

Yani kısacası günün kahramanı Kerem diyebiliriz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully