BAY yerine Kerem sahte 9 oynaması hemen nasıl fark ettiriyor. Takımda sahte 9 oynaycak en uygun kişi.Kerem yine attı ve 3-0 oldu
Asisti de bizim Yunus yaptı
BAY yerine Kerem sahte 9 oynaması hemen nasıl fark ettiriyor. Takımda sahte 9 oynaycak en uygun kişi.Kerem yine attı ve 3-0 oldu
Barış oynayınca taktik böyle olmuyor ki. O oynadığı zaman topu ona vurup indirmesi bekleniyor. Kerem oynayınca önde pres ile geçiş oyunu bekleniyor.BAY yerine Kerem sahte 9 oynaması hemen nasıl fark ettiriyor. Takımda sahte 9 oynaycak en uygun kişi.
Taktiğin nasıl olduğu önemsiz Barışın sürekli forvet oynaması bu takıma kötülüktü.Koca koca adamlar instadan birbirini çıkarıp, story atarken fotoşop yapıyosunuz sonra asist gol yapıp sarılıyosunuz. Çocuk musunuz nesiniz siz anlamadım ki.
Barış oynayınca taktik böyle olmuyor ki. O oynadığı zaman topu ona vurup indirmesi bekleniyor. Kerem oynayınca önde pres ile geçiş oyunu bekleniyor.
Barış’tan da iyi nefret ediyorsun heBAY yerine Kerem sahte 9 oynaması hemen nasıl fark ettiriyor. Takımda sahte 9 oynaycak en uygun kişi.
Gereksiz şişirlmese her yerde nefret etmezdim ama evet nefret ediyorum gereğinden fazla şişirilen her topçuda olduğu gibiBarış’tan da iyi nefret ediyorsun he
Golü yedik.
Kerem çıktı, Barış girdi. Yunus çıktı, Oğuz girdi.
Barış seni çok hızlı haklı çıkardıGereksiz şişirlmese her yerde nefret etmezdim ama evet nefret ediyorum gereğinden fazla şişirilen her topçuda olduğu gibi![]()
Elinden geleni yaptı ama takım nerdeyse 3 puandan olacakmış. İkinci yarıyı çok izlemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile Kerem çıktıktan sonra yenmiş diğer goller.Kerem yine attı ve 3-0 oldu
Barış kırmızı görünce baskı yedik neyseki 2. golü çok geç gördük. Yine de az kalsın yiyorduk.Elinden geleni yaptı ama takım nerdeyse 3 puandan olacakmış. İkinci yarıyı çok izlemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile Kerem çıktıktan sonra yenmiş diğer goller.
Maç biraz daha uzasaydı puandan olurduk gibi![]()
Kerem’in yerine oyuna giren Barış, kırmızıyı yeyince zorlandıkElinden geleni yaptı ama takım nerdeyse 3 puandan olacakmış. İkinci yarıyı çok izlemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarı ile Kerem çıktıktan sonra yenmiş diğer goller.
Maç biraz daha uzasaydı puandan olurduk gibi![]()
Kerem’in yerine oyuna giren Barış, kırmızıyı yeyince zorlandıkBu değişiklik pahalıya patlayacaktı bize
Aynen, maç biraz daha uzasa kesin puandan olurduk
![]()
Şu an özeti izliyorum. Güzel goller atmışız. İlk golü talihsiz yemişiz. Attıkları ikinci gol güzelmiş.Barış kırmızı görünce baskı yedik neyseki 2. golü çok geç gördük. Yine de az kalsın yiyorduk.
1 boş kale, 1 şansa golŞu an özeti izliyorum. Güzel goller atmışız. İlk golü talihsiz yemişiz. Attıkları ikinci gol güzelmiş.
Yani kısacası günün kahramanı Kerem diyebiliriz![]()
He, ondan çıkınca takım dağıldı.Diğerleride bu imkanları yakalasaydı, gol atsaydı o zaman1 boş kale, 1 şansa golŞansı yaver gitti bugün Kerem’in
![]()