benim istediğim adayın ismi geçmiyor burada gereksiz bi etiket listesikız al sana koca adayları hepsi zengin hepsinin belli uzuvları büyükçene@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @mrt-06 @Forumdash @kerem @xBUGRAx
https://onedio.com/haber/hepsinin-y...nbul-un-afrikali-patronlariyla-tanisin-823327
Kalsın bunlar,benim kalbimin sahibi belli
@kerem yorumlasınKova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün, Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler bir çok fırsatla karşılaşmanızı sağlayacak.
Bugün Olabildiğince cesur ve ön planda olun sahne sizin.
Sahne seninmiş nerede saklanıyorsan foruma gel parla @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Olma ihtimali yüksekGerçektenmi olabilirmi böyle birşey
anemmm bu kara herifimiii
Enişte geliyor mu knkAşk hayatınız da hareketleniyor hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Uzun zamandır arkadaş olduğunuz kişi eşiniz olabilir.
aaa arkadaş olduğunuz kişi eşiniz olabilir diyo
@xemrexxx @mrt-06 @S.G.A.T. @Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash
Burca göre geliyor da hala bi ses seda yok kurudum yaniEnişte geliyor mu knk![]()
Bizi bırakıp gitmede@Çiğdem-
Burca göre geliyor da hala bi ses seda yok kurudum yani![]()
pompy den örnek alın aşk iyi bir şey değil başına neler gelmişBen kendimi şu aşk felaketlerin içinden kurtulabilirsem @Harunnn60
Zaten ben dizilerimi Desterenin başına bunlar gelse intihar ederdi senaristin aşk hayatı nasılsa öyle yazar @Çiğdem-
Hiçte öyle değil
Hiçte öyle değil![]()
Çocuğun basına neler gelmiş ayoll zaten dizisinde basına gelenleri ve rüyasında gördüklerini yazıyorZaten ben dizilerimi Desterenin başına bunlar gelse intihar ederdi senaristin aşk hayatı nasılsa öyle yazar @Çiğdem-
Kızım her ilişki kötü olcak diye bi kural yokÇocuğun basına neler gelmiş ayoll zaten dizisinde basına gelenleri ve rüyasında gördüklerini yazıyor![]()
![]()
![]()
Bence pompyden örnek al bekarlık huzurdurKızım her ilişki kötü olcak diye bi kural yok![]()