Güneşin Kızları - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Dizilerin ilk bölümünde havuza düşme sahneleri de moda oldu şimdi. :X

Oyuncular Emre Kınay haricinde bana çok amatör geldi içlerinde daha önce başarılı dizilerde yer alan kişiler bile olsa. Yine de yaz için fena bir şayılmaz, şansı var.

Tolga Sarıtaş'ın oluşu beni de şaşırttı. :D Fragman süper yine. My'den 3 oyuncu var. şu güneş olan kadın Validenin gençliğini canlandırmıştı.:D Süper bir dizi olacak...

Tolga Sarıtaş'ın oluşu beni de şaşırttı. :D Fragman süper yine. My'den 3 oyuncu var. şu güneş olan kadın Validenin gençliğini canlandırmıştı.:D Süper bir dizi olacak...
Evrim Alasya'yı sadece MY'den mi hatırlıyorsun? İlk bölümlerini izleyip sonra nedense bıraktığın Gültepe'de de vardı. :D

O değil de fragmanda şu Huricihan melaunesini görünce eleme kedere geldim yine Mustafa'mı satmıştı. :T:

İnşallah seveceğim bir rolü olur dizide. ss

@Bully Beyazıt ilk aşkı bu kız ve bu dizide de en sevdiğim karakter olacak bile.:Z Bir tek İbo ve Hatice'nin kızı olması işi bozuyor. :F
Sende seversin bence çünkü Fragmanda bayıldım. :Z

@Bully Beyazıt ilk aşkı bu kız ve bu dizide de en sevdiğim karakter olacak bile.:Z Bir tek İbo ve Hatice'nin kızı olması işi bozuyor. :F
Sende seversin bence çünkü Fragmanda bayıldım. :Z
İbo'nun kızı, Mustafa'yı satarak onun kemiklerini sızlatmıştı resmen. :( Diziyi izlerken o hep aklıma gelecek. ss

İnşallah severim yoksa gözümde hep itici bir konumda olur. :A Beyazıt ile de hiç yakışmıyorlardı ayrıca. :A

Fragmanları Telefonuma indirdim ve günde 3-5 sefer izliyorum.:D çok güzel dizi olacak yaa.:bhr:

Ortalama bir dizi gibi görünüyor. İzlemem gibi ama duruma göre de değişebilir belki fikrim. @beyazsoy yorum yapamasın diye böyle yorum yapayım. :A