Evet, Tatlı İntikam'ın geleceği konuşuluyormuş zaten. Kaldı ki o dizi başka bir günde de tutmaz.KÇ'deki oğlanın ay ayapımın Delibalındaki kızın dizsi gelecektir yerine![]()
kabullenme ile ne alakası varKabullenme aşamasına geldin demek.![]()
Yani önce inkar edip kendini parçalamanı falan bekliyordum, ama o aşamaları çabuk atlamışsın.kabullenme ile ne alakası var![]()
ne diye öyle şeyler yapayım güneş gerçekleri öğrendi 10 haftadan önceden belliydi 39 olayı konu bitmiş uzatmaya gerek yok zaten 40 tan ötesi saçmalamak olur gençlik dizileri için artıkYani önce inkar edip kendini parçalamanı falan bekliyordum, ama o aşamaları çabuk atlamışsın.![]()
Daha bitmez rahat olun,kanal değişecek![]()
Artık izlemediğin bir dizi için kendini kandırmana gerek yok.Daha bitmez rahat olun,kanal değişecek![]()
Kurban diye senu keser etini mesudeyle kemale yediririz.ss neyse @Bully total d nin kapisini iyi tut yikilabilir yakinda850 bin tweet atılmış ama boşuna parmaklarını yormuşlar
Bu arada hep söylemek istemiştim Kırgın Çiçekler'in 2.kurbanı![]()
Başından bitsin diyordum.Canısı 40 bölüme bu sistemde iyi bile dayandı, yapacak bir şey yok bence.![]()
900 bin tweet atılmışDün güneşin kızları bitmesin diye hastag vardı tweetlerin yarısı bitsin yazıyorduinsanların beyinlerini sulandırdınız amaçları ne kendileri de bilmiyorlar
![]()
sihirli annem iyiydi pelin starı size sattırmak için yollanmışAllah rızası için bir kaç aksiyon bilim kurgu dizisi yapılsın diyeceğim. Ama Türkiye aksiyona aşkı sıkıştırır. Bilim kurgu yerine de sihirli dizi yapar.Game of Thrones bize yeter.