Kanal D Güneşin Kızları - Dizi Yorumları

Tüylerim diken diken oldu.😱 muhteşem bir bölüm olacak
 
3. bölüm:

2 saat sürdü ama çok iyi bölümdü. ali selin'e gönlünü kaptırdı şimdi olaylara gel.

Melisa'da ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya bence.
 
İlk bölüm yayınlandığından beri bakmayı düşünüyorum daha kısmet olmadı. Bugün 1. bölüme biraz baktım baya beğendim. İlk 3 bölümü önümüzdeki haftaya kadar bitiririm umarım.
 
bende yemek yapmaya gidicem şimdi oruc kafayla hemde en acıktığım saatler yemek yaparak geçiriyoruz


bu arada survivorda ilk sezon hangi 2 şarkıcı geçsin anketi var oy kullan barış akarsuya benden başka oy atan olmamış seni hiçbir şekilde almıcaklar belliki
 
ayol ben katılırsam yıldızla katılırım başka türlü yarışmacı arkadaşalra başarılar
 
Dün ilk bölüme biraz bakmıştım, gece tamamını izledim. Cidden baya beğendim diziyi. Eğer puanlamak gerekirse 10 üzerinden 8.5 veririm. İlk bölümle ilgili yorumlarım şöyle:

Dizide en sevdiğim karakterler Peri ve Can oldu.
Aslında çok yan karakterler ama sakin, sessiz ve kendi hallerinde olmaları benim çok dikkatimi çekti. Bu tarz karakterleri çok severim, umarım ileri bölümlerde daha öne çıkarlar.

Nazlı tam rolüne uymuş bence, ama oyunculuğu biraz daha iyi olsa iyi olurdu. Belki ilk bölüm olduğu içindir biraz oyunculuğunu sevmediğim kısımlar oldu.
Dizide en gözüme batan sahne ise Nazlı'nın çatıdan düştüğü ve Savaş'ın tutduğu sahne oldu. Nasıl en az 55-60 kiloluk bir insanı o yükseklikten düşerken tutabildi.

Bu arada Savaş çok yakışıklı ya hem de çok.


Dizide en iyi oynayanlardan birisi Selin. Rölüne tam uymuş.

Tolga Sarıtaş'ın rölü hiç uymamış. Beğenmiyorum bu oyuncuyu ve rölüne de baya uyumsuz.

Ayrıca Selin ve özellikle Peri'yi havuza atmaları oldukça sinir yaptı beni. Umarım bunun karşılığını alacaklardır. Şu kız adını da unuttum Selin'i eski sevgilisine kıskanan o kız çok gıcık.

Tabii ki dizide en şok olduğum sahne Haluk'un oğlununu dövdüğünü gösteren Ali'nin sırtındaki o izler ve o sondaki Güneş'in resimleri ile dolu odadaki sahneler oldu. Demek ki hiçte görünürdeki gibi bir adam değil.
 
Dizi Yaz'ın en iyi işlerinden birisi . 4.Bölümde baya heyecanlı merakla bekliyorum
Emre Kınay'ın Güneş'lerle ne alıp veremediği var anlayamadım @xemrexxx
 
Evrim Alasya, Burcu Özberk, Hande Erçel, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan şu an Burada Laf Çok'a konuk, dizinin sevenlerine duyurulur.