bnmki 13 de olabilirpll de bende rekor kırmıştım 5 bölümle sanırım ondan sonra beşe çıkamadım
bnmki 13 de olabilirpll de bende rekor kırmıştım 5 bölümle sanırım ondan sonra beşe çıkamadım
Suc be cezayi romanini bir gunde bitirmisim yabanciler cerez Benin icin)))komedilerde günde 5 bölüm izlediğim oldu dram dizilerinde 4 bölümden fazla çıkamam istesemde çıkamam çünkü beyin full dolar izlediğimdende bişey anlamam
@cevaa sayfayı açtırmışta tek bir mesajı yokşimdi agent cartor olsa 10 mesaj yazmıştı
herdizinin her sezonundan 10 dakika izliyor ve yetiyor o kadarıyani @beyazsoy un rekorunu kimse geçemez günde 5 sezonluk yabancı dizi rahat bitirir üstüne bir 10 bölümde yerli dizi cila niyetine izler
dostoyevskinin mezarda kemikleri sızlamıştır rahmetli ters takla atmıştır bu mesajı duyuncaSuc be cezayi romanini bir gunde bitirmisim yabanciler cerez Benin icin)))
bencede değiştirDizi yorum konularındaki hareketliliğe göre az izliyormuşsunuz
Bende dizi programımı değiştiricemde millet ne kadar izliyor öğrenelim dedik
Aralarından sadece Empire'a başlıcam diğerlerine zor başlarımdostoyevskinin mezarda kemikleri sızlamıştır rahmetli ters takla atmıştır bu mesajı duyunca)
bencede değiştiro izlediklerini sil onların yerine empire, rectify, bates motel ve outlander dizilerine başla
empire a çoktan başlaman lazımdı cevaa, dizi tam senlikAralarından sadece Empire'a başlıcam diğerlerine zor başlarım
Dizinin konusu neydi ya anlatsana belki başlarım hemenempire a çoktan başlaman lazımdı cevaa, dizi tam senlikharika gidiyor zaten başlasaydın şu anda avatarını eminim cookie süslüyordu geç kalmışsın bile
müzikal dram .. pop, rap, rock, komedi karışımı herşey,Dizinin konusu neydi ya anlatsana belki başlarım hemen
Haftasonu ilk bölümü izlerim sonrasına bakarızmüzikal dram .. pop, rap, rock, komedi karışımı herşey,ben konu falan anlatmam anlatınca kaçıyorsun ilk bölümü izle sen karar ver
ben öyle verilen sözleri unutanlardan değilim bu mesajın peşine düşerim sen yaka silkip izleyene kadarHaftasonu ilk bölümü izlerim sonrasına bakarız
O zaman kadar unutmazsam izlerim işteben öyle verilen sözleri unutanlardan değilim bu mesajın peşine düşerim sen yaka silkip izleyene kadaronun için mutlaka izleyeceksen söz ver)
merak etme ben 24 saatte bir hatırlatırım eminim unutman bayağı zor olacaktırO zaman kadar unutmazsam izlerim işte
Hatırlatırsan iyi olur, Cuma günü söylersinmerak etme ben 24 saatte bir hatırlatırım eminim unutman bayağı zor olacaktır
Ayni anda iki is yapabiliyorum Allah şükür ))bir gün hic elimden bırakmadan okudum sanki sen 50 saate okudun))dostoyevskinin mezarda kemikleri sızlamıştır rahmetli ters takla atmıştır bu mesajı duyunca)
bencede değiştiro izlediklerini sil onların yerine empire, rectify, bates motel ve outlander dizilerine başla
Fazlası zarar zaten günde 1-2 bölüm yeterli.1 bölüm
Zaten @Harunnn60 ın olduğu gibi benimde 3 dizim var :
Çarsamba: Flash
Persemberrow
Çıkabilitesi Olduğu gün: Empire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?