Günde Kaç Bölüm Yabancı Dizi İzliyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
komedilerde günde 5 bölüm izlediğim oldu dram dizilerinde 4 bölümden fazla çıkamam istesemde çıkamam çünkü beyin full dolar izlediğimdende bişey anlamam :)

@cevaa sayfayı açtırmışta tek bir mesajı yok :) şimdi agent cartor olsa 10 mesaj yazmıştı :)

herdizinin her sezonundan 10 dakika izliyor ve yetiyor o kadarı :) yani @beyazsoy un rekorunu kimse geçemez günde 5 sezonluk yabancı dizi rahat bitirir üstüne bir 10 bölümde yerli dizi cila niyetine izler :)
Suc be cezayi romanini bir gunde bitirmisim yabanciler cerez Benin icin)))

Dizi yorum konularındaki hareketliliğe göre az izliyormuşsunuz :D

Bende dizi programımı değiştiricemde millet ne kadar izliyor öğrenelim dedik :D

Suc be cezayi romanini bir gunde bitirmisim yabanciler cerez Benin icin)))
dostoyevskinin mezarda kemikleri sızlamıştır rahmetli ters takla atmıştır bu mesajı duyunca :))

Dizi yorum konularındaki hareketliliğe göre az izliyormuşsunuz :D

Bende dizi programımı değiştiricemde millet ne kadar izliyor öğrenelim dedik :D
bencede değiştir:) o izlediklerini sil onların yerine empire, rectify, bates motel ve outlander dizilerine başla :)

dostoyevskinin mezarda kemikleri sızlamıştır rahmetli ters takla atmıştır bu mesajı duyunca :))

bencede değiştir:) o izlediklerini sil onların yerine empire, rectify, bates motel ve outlander dizilerine başla :)
Aralarından sadece Empire'a başlıcam diğerlerine zor başlarım :D

Aralarından sadece Empire'a başlıcam diğerlerine zor başlarım :D
empire a çoktan başlaman lazımdı cevaa, dizi tam senlik :) harika gidiyor zaten başlasaydın şu anda avatarını eminim cookie süslüyordu geç kalmışsın bile :)

Ayni anda iki is yapabiliyorum Allah şükür ))bir gün hic elimden bırakmadan okudum sanki sen 50 saate okudun))

Yaz aylarında günde 8-10 bölüm izliyorum
Okul-iş zamanında ara sıra geceleri 1-2 bölüm izleyebiliyorum

Ben günde 1 dizi izliyorum zaten şimdi baktım güncel olarak 3 dizi varmış. :D Diğer dizilerim sezon arasında.

Pazartesi : TWD
Salı : The Last Man On Earth
Perşembe : Empire

1 bölüm :)

Zaten @Harunnn60 ın olduğu gibi benimde 3 dizim var :
Çarsamba: Flash
Persembe :Arrow
Çıkabilitesi Olduğu gün: Empire

bir ara 5 bölüm izlerdim ama şu anda bir bölüm...bende şu an 3 dizi izlemekteyim..öbürleri sezon arasında..şu an izlediklerim:
-twd
-the originals
-blindspot

Artık günde iki bölüm garanti izliyorum, bir iki hafta sonra hızlanarak 5 bölümü bulacağım günlük. :)