amannn senin gibi rezil olucakam istemiyorummm benn hahahahAyy @Çiğdem- az konuşta senin de anket sorularını görelim yaratıcılığını konuştur biraz.
amannn senin gibi rezil olucakam istemiyorummm benn hahahahAyy @Çiğdem- az konuşta senin de anket sorularını görelim yaratıcılığını konuştur biraz.
Anketlerim her zaman ilgi görmüştür benim kıskanma çatlakamannn senin gibi rezil olucakam istemiyorummm benn hahahah
aaa sensin çatlakAnketlerim her zaman ilgi görmüştür benim kıskanma çatlak
Eee yani gülmek için gelecekler reytinglerde harcadıkları negatif enerjiyi pozitife dönüştürmek için bu konuları açıyorum. Hep reyting hep reyting nereye kadar.aaa sensin çatlak
insanlar gülmek için geliyor benceeeeeeeee senin konuna
ayy neyse şimdi senle çene yarıştıramıcamEee yani gülmek için gelecekler reytinglerde harcadıkları negatif enerjiyi pozitife dönüştürmek için bu konuları açıyorum. Hep reyting hep reyting nereye kadar.
Tembelmişsin bayağı evde kaldın yazık.ayy neyse şimdi senle çene yarıştıramıcam
soruya gelirsek eğer gündüzleri yabancı dizielr izliyorum pazartesinden pazara hergün güncel diizleirm oluyor gündüz izlemekten daha zevk alıyorum
akşamları izlediğim şeyler pek olmadığından forumda takılmayı daha çok seviyorum ve saat 23:00 gibi erkenden yatmayıda seviyorum 12 saat uyku genelde terciğim
evv işleri yemekler hepsi benden soruluyorrr annemin birşey yaptığı yok bu zamanda benim gibi hamaratı zorr bulunur 🙂🙂🙂Tembelmişsin bayağı evde kaldın yazık.
12 saat uyuman yettievv işleri yemekler hepsi benden soruluyorrr annemin birşey yaptığı yok bu zamanda benim gibi hamaratı zorr bulunur 🙂🙂🙂
En fazla 7 saat ötesi yokhahaahah uykudamı uyumucaz beee
aaaa o neee beeee memurmuyum benEn fazla 7 saat ötesi yok
Güzel yemek yapmak yetmiyor kocan seninle ilgilenmek isteyecektir konuşmak isteyecektir uyanman şart.aaaa o neee beeee memurmuyum ben
ben 11 yatıyorsam 11 de 12 yatıyorsam 12 de kalkmayı tercih ediyorum 12 saat uyku en iyisidir onuda annem uyandırıyor uyandırmasa kalkıcağım yok
yaaa tabiii sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım babacığımı hiç aç yollamadık evden 🙂🙂Güzel yemek yapmak yetmiyor kocan seninle ilgilenmek isteyecektir konuşmak isteyecektir uyanman şart.
Sen çalışmayı düşünmüyorsun anlaşılan.yaaa tabiii sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım babacığımı hiç aç yollamadık evden 🙂🙂
ama herifi yedirip kapıya attıktan sonra tekrar yatarım ben 12 kadar
orası benim keyfime kalmışşşş bakmayı göze alamayan adam hiç evlenme işlerine bulaşamsın ozamanSen çalışmayı düşünmüyorsun anlaşılan.
Ayy haspamorası benim keyfime kalmışşşş bakmayı göze alamayan adam hiç evlenme işlerine bulaşamsın ozaman
12 saat uyursan nasil hamarat oluyorsun.orası benim keyfime kalmışşşş bakmayı göze alamayan adam hiç evlenme işlerine bulaşamsın ozaman
11 12 gibi uyanıyorum işteeee zaten temizlik öğleden sonra başlıyor akşam yemeklerinde zaten uyanık oluyorum yemekleri yapan benim zaten uykunun ne engeli varrr12 saat uyursan nasil hamarat oluyorsun.Bir celiski var burada bence.
el insaf yahu 12 saatt 😱ayy neyse şimdi senle çene yarıştıramıcam
soruya gelirsek eğer gündüzleri yabancı dizielr izliyorum pazartesinden pazara hergün güncel diizleirm oluyor gündüz izlemekten daha zevk alıyorum
akşamları izlediğim şeyler pek olmadığından forumda takılmayı daha çok seviyorum ve saat 23:00 gibi erkenden yatmayıda seviyorum 12 saat uyku genelde terciğim
ayyyy herkeste uykuma takıyor işte 11 uyuyorsam 11 de 12 uyuyorsam 12 de kalkıyorumel insaf yahu 12 saatt 😱
ben 8 saat uyusam yarabbi şükür diyorumokul nedeniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?