gözüm sende neGözüm Sende'yi izleyen var mı? Demin oğlanın annesi oğlunu rezil etti ayağı kokuyor, horluyor dedi.@dosimosi @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
gözüm sende neGözüm Sende'yi izleyen var mı? Demin oğlanın annesi oğlunu rezil etti ayağı kokuyor, horluyor dedi.@dosimosi @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Ama bir önceki sayfada Kısmetse Olur ile ilgili yorumun var. .ssbu sene izdivaç izlemiyorum
ATV'de yayınlanan izdivaç programı.gözüm sende ne
denk gelmişimdir izlemiyorum amaAma bir önceki sayfada Kısmetse Olur ile ilgili yorumun var. .ss
ATV'de yayınlanan izdivaç programı.
neeee kaç tane türemiş bunlardan 😱😱😱Ama bir önceki sayfada Kısmetse Olur ile ilgili yorumun var. .ss
ATV'de yayınlanan izdivaç programı.
Gözüm Sende'yi izleyen var mı? Demin oğlanın annesi oğlunu rezil etti ayağı kokuyor, horluyor dedi.@dosimosi @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
ATV'de yayınlanan, ATV Avrupa'yı bilmiyorum ama şuan ATV'de yayınlanıyor.foxdami bu?
atv dede birtane olacakti. denk gelmedim hic. o mu yoksa? hangi saate?
Cumartesi ve Pazar 23.20'de.normal yeni bölum hangi saate?
ozaman anlasildi nicin denk gelmedigimCumartesi ve Pazar 23.20'de.
Ben izledim yaaGözüm Sende'yi izleyen var mı? Demin oğlanın annesi oğlunu rezil etti ayağı kokuyor, horluyor dedi.@dosimosi @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Dogru karar.Demin Zuhal açıkladı; ATV, Show ve Star yöneticileri bir araya gelip anlaşmaya varmışlar adı "Centilmenlik Anlaşması" demişler. Artık locadan adaylar kanal kanal dolaşamayacak hangi kanalda başlarsa o kanalda devam edecek başka kanala geçemeyecekmiş.@Forumdash @dosimosi @ozgur2113 @xemrexxx
Bak o ihtimali hiç düşünmemiştim.Dogru karar.
peki ya atvdeki aday stardaki adayi begenirse ne olacak?
Zuhal batırdı Esra toparladıDemin Zuhal açıkladı; ATV, Show ve Star yöneticileri bir araya gelip anlaşmaya varmışlar adı "Centilmenlik Anlaşması" demişler. Artık locadan adaylar kanal kanal dolaşamayacak hangi kanalda başlarsa o kanalda devam edecek başka kanala geçemeyecekmiş.@Forumdash @dosimosi @ozgur2113 @xemrexxx
Zuhal demedi ama bu geçen size dediğim Esra'nın RTÜK'e yazdığı dilekçe sayesinde oldu bence.Zuhal batırdı Esra toparladıpeki Esradan giden son isimler nolcakumut ve ezgi ortada kalır inş
Tabi Esra'nın önerisi sayeinde olmuştur. Bari rtük mütük deseydiZuhal demedi ama bu geçen size dediğim Esra'nın RTÜK'e yazdığı dilekçe sayesinde oldu bence.Onlar kaldığıyla kalacak herhalde çünkü açıklama yaparken hep Esra'dan gelenleri çektiler onlar da gülüp alkışladı.
Hmm atv sitesine sonradan yukleniyor ordan bakarsınbizde yokfacebooktan kisa videolara bakacam artik
Dün sonuna kadar izlemiştim ama bugün olduğunu unutmuşum demin durum güncellemesinde görünce açtım ama fazla bakamıycam sen kimi seçerse söylersin.İzliyormusunuz Gözüm Sende'yi@mrt-06 @dosimosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?