Acun reyting toparlamak için yapar mı gerçektenkoltukta döner. hadisenin diyecegi seyi dusunebiliyorum "cok neseli kipir kipir birisin. takimimda senin gibi neseli birini görmek isterim" der.
dalga amacli cikarirlar. eleme olmadan o sans verilir ama tabikide dönulmesi sacmalik olur
Neden?
Evli barklı adamın ne işi var ben de merak ettim ama reyting için olduğu kesin.Neden?
bu sene o ses pek parlak degil. bir bölumluk getirir diye dusunuyorumAcun reyting toparlamak için yapar mı gerçektenyoksa en iyi reyting aldiği günde zirvede olmak içn 1 bölümlük getirir mi
Siz bakın söyleyin banaEvli barklı adamın ne işi var ben de merak ettim ama reyting için olduğu kesin.
Siz bakın söyleyin banaben bakamıyorum
sen favori oyuncu etkinliğinde oy kullandın mı bakiyim burada yorum yapıyonSongule aday gelen kisi yakisikliymis ve genc galiba
oy oy Songul o ses turkiye ye gidecekmis @mrt-06
@Forumdash
ciddimi degilmi pek anlamadim ama
ben sana küstüm.sen favori oyuncu etkinliğinde oy kullandın mı bakiyim burada yorum yapıyon
whyben sana küstüm.
daha önce sen demeden dizi izleyince hemen giriyordum ama artik oylamiyorum
ben oylarken iki kere sordum bu oylarin sonucunda ne oluyor diye. gecen haftanin oylamasinin sonucuna beni etiketlemedin bile. demekki oylarim gereksiz
unutmuşum etiketlemeyiben oylarken iki kere sordum bu oylarin sonucunda ne oluyor diye. gecen haftanin oylamasinin sonucuna beni etiketlemedin bile. demekki oylarim gereksiz
acunun kanalindaki programda hep acun medya ailesinde olanlar konuk olurya buda biraz o hesap. su zuhalin meshur kocasini göruruz. suc ortagini
Sanatçi sanıyordum ben onuacunun kanalindaki programda hep acun medya ailesinde olanlar konuk olurya buda biraz o hesap. su zuhalin meshur kocasini göruruz. suc ortagini
Iyyy tam troll program. .ss Dün de stüdyoya köpek getirmişler Zuhal'in üstüne işemiş.
bilmiyorum bende ne oldugunuSanatçi sanıyordum ben onu
bu sene izdivaç izlemiyorumGözüm Sende'yi izleyen var mı? Demin oğlanın annesi oğlunu rezil etti ayağı kokuyor, horluyor dedi.@dosimosi @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?