Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

koltukta döner. hadisenin diyecegi seyi dusunebiliyorum "cok neseli kipir kipir birisin. takimimda senin gibi neseli birini görmek isterim" der.
dalga amacli cikarirlar. eleme olmadan o sans verilir ama tabikide dönulmesi sacmalik olur
Acun reyting toparlamak için yapar mı gerçekten (b) yoksa en iyi reyting aldiği günde zirvede olmak içn 1 bölümlük getirir mi(b)

Zuhala bi bakayim dedim alt yazida ilker ayrik neden canli yayinda diye yazmislar. reyting yukseltme cabalari bunlar hep

Erkan ve Zehra'ya yardım için zuhal ve kocası yarişacakmiş:A dün ağlıyordu erkan param bitti arkadaşlarım yedi etti diye, umut da locadan esraya sallıyordu kandırdılar cocuğu yardım sözüyle kandırdılar diye:Fkabak endemola patladı :F

Neyse işte zuhal de ilkeri programa çağırmış :T: @dosimosi @mrt-06

Erkan ve Zehra'ya yardım için zuhal ve kocası yarişacakmiş:A dün ağlıyordu erkan param bitti arkadaşlarım yedi etti diye, umut da locadan esraya sallıyordu kandırdılar cocuğu yardım sözüyle kandırdılar diye:Fkabak endemola patladı :F

acunun kanalindaki programda hep acun medya ailesinde olanlar konuk olurya buda biraz o hesap. su zuhalin meshur kocasini göruruz. suc ortagini :)

Iyyy tam troll program. .ss Dün de stüdyoya köpek getirmişler Zuhal'in üstüne işemiş. :A