xBUGRAx
Süper Emekli
Burdaki de gelinleri oyuncak bebeklerimiz olarak hayal edelim diyor. @mrt-06 @Çiğdem-
https://twitter.com/x/status/1009389184434532352
Bir yerden kavga ihtiyacını karşılamam lazım ablacım.
Fatih şahane zaten ilk bu formatı gördüğümde başaracağını biliyordum tam aradığını buldu yıllar sonra.Lezzete verdi bacım.. Fatih.Yeni saatinde bakarım belki.
Yarın bakayım herles uyuyor. Köyde erken yatıyorlar ya. .ssBurdaki de gelinleri oyuncak bebeklerimiz olarak hayal edelim diyor.@mrt-06 @Çiğdem-
Aaa tövbe tövbe 😱😱😱 Rtük ne güzel kaldırmıştı bunları yine nasıl türediler ayollBurdaki de gelinleri oyuncak bebeklerimiz olarak hayal edelim diyor.@mrt-06 @Çiğdem-
Kadın kendimizi çocuk olarak görelim gelinlerimizide oyuncak bebek olarak görelim diyor ne yapardınız diyor ben mesala şunu alırdım diyor şöyle böyle anlatıyorYarın bakayım herles uyuyor. Köyde erken yatıyorlar ya. .ss
Bir yerden kavga ihtiyacını karşılamam lazım ablacım.
Fatih şahane zaten ilk bu formatı gördüğümde başaracağını biliyordum tam aradığını buldu yıllar sonra.
Bundan önce haftalarca elenmeyen bir kız vardı Hatice havalı bir şey, Nurten onları bile yolladı.
Zaten o kadın da ayrı çatlaktı.Kadın kendimizi çocuk olarak görelim gelinlerimizide oyuncak bebek olarak görelim diyor ne yapardınız diyor ben mesala şunu alırdım diyor şöyle böyle anlatıyor@xBUGRAx
Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm.Kuşum Aydın ya da Zuhal'e düşünüyorum benzer format.
Zaten o kadın da ayrı çatlaktı.
Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm.Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın.
Yine tutarsa ihanet eder.bir kez ihanete alıştı dikkatli olun.Zuhal bayramdan sonra kısa tatil sonra yazın dönüyorum demiş Ağustos olur gibi yine. Mesut da FOX'ta prensipte anlaştı yazmıştı önceden bizde gibi.Zuhal'e Aileler Yarışıyor da güzel gider esprili sunar ama canlı olacak.
Zaten o kadın da ayrı çatlaktı.
Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm.Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın.
Kanal D bu işleri yapmasın Kısmetse Olur gibi batırıcaklar bu seferde Anneler sahne almışYeni saatinde iyice yükselirse şikayet etmeye başlarım düzenli.
Anam sen de bu gidişle dağa taşa hallencen.Tam bizlik
Bu güzel ama ablacım yarın bi bak bence.Kanal D bu işleri yapmasın Kısmetse Olur gibi batırıcaklar bu seferde Anneler sahne almış
Yime tutarsa ihanet eder.bir kez ihanete alıştı dikkatli olun.
Sizin izlediğinizmi buAnam sen de bu gidişle dağa taşa hallencen.
Bu güzel ama ablacım yarın bi bak bence.
İşte bu video paylaştığım evet. Hem yemek öğrenirsin hemde kaynananla iletişim kurmayı.Sizin izlediğinizmi bu
Kocası silah mı çekmişti ne olmuştu öyle bir olay vardı sanki.O ihaneti yapımcısı yaptı.Kocası 'Dual Media Productions' diye şirket kurmuş o yapacak kesin.
Hhaha Aaa anlaşırız sanırım cnm dizilerde ki gibi kötü kaynana olmazsa ben çoğu kişiyle anlasırım zatenİşte bu video paylaştığım evet. Hem yemek öğrenirsin hemde kaynananla iletişim kurmayı.
Kocası silah mı çekmişti ne olmuştu öyle bir olay vardı sanki.
Aaaa sen yine de dikkat et ablacım bak 2 gündür köydeyim neler gördüm yüze gülüp arkadan çekiştiren kaynanalar, onun gıybetleri falan. Dizi gibiyiz @xBUGRAx haklısın.Hhaha Aaa anlaşırız sanırım cnm dizilerde ki gibi kötü kaynana olmazsa ben çoğu kişiyle anlasırım zaten
İbş kocamında ailesi karadenizde yaşıyor olurda biz gittiğimiz yerde rahat ederiz ama gittiğimiz yerde onlarla komşu olursak yandık evetAaaa sen yine de dikkat et ablacım bak 2 gündür köydeyim neler gördüm yüze gülüp arkadan çekiştiren kaynanalar, onun gıybetleri falan. Dizi gibiyiz @xBUGRAx haklısın.
La kavgalar yaniAnam sen de bu gidişle dağa taşa hallencen.
Bu güzel ama ablacım yarın bi bak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?