Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

@xemrexxx İn Korişi o olayı yapınca hemen kendine başka bulmuşsun cnm
@xBUGRAx
Bir yerden kavga ihtiyacını karşılamam lazım ablacım.

Lezzete verdi bacım.. Fatih.
Yeni saatinde bakarım belki.
Fatih şahane zaten ilk bu formatı gördüğümde başaracağını biliyordum tam aradığını buldu yıllar sonra.

Bundan önce haftalarca elenmeyen bir kız vardı Hatice havalı bir şey, Nurten onları bile yolladı.

Kuşum Aydın ya da Zuhal'e düşünüyorum benzer format.

Kadın kendimizi çocuk olarak görelim gelinlerimizide oyuncak bebek olarak görelim diyor ne yapardınız diyor ben mesala şunu alırdım diyor şöyle böyle anlatıyor
@xBUGRAx
Zaten o kadın da ayrı çatlaktı.

Kuşum Aydın ya da Zuhal'e düşünüyorum benzer format.
Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm.
Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın.

Zaten o kadın da ayrı çatlaktı.

Seda format avına geldi saf Fatih anlamadı demiştin çok gülmüştüm.
Bunun benzerine en çok Seda gider bence. Zuhal artık program yapmasın.

Zuhal bayramdan sonra kısa tatil sonra yazın dönüyorum demiş Ağustos olur gibi yine. Mesut da FOX'ta prensipte anlaştı yazmıştı önceden bizde gibi.
Zuhal'e Aileler Yarışıyor da güzel gider esprili sunar ama canlı olacak.

Yine tutarsa ihanet eder.bir kez ihanete alıştı dikkatli olun.

İşte bu video paylaştığım evet. Hem yemek öğrenirsin hemde kaynananla iletişim kurmayı.

Kocası silah mı çekmişti ne olmuştu öyle bir olay vardı sanki.
Hhaha Aaa anlaşırız sanırım cnm dizilerde ki gibi kötü kaynana olmazsa ben çoğu kişiyle anlasırım zaten

Hhaha Aaa anlaşırız sanırım cnm dizilerde ki gibi kötü kaynana olmazsa ben çoğu kişiyle anlasırım zaten
Aaaa sen yine de dikkat et ablacım bak 2 gündür köydeyim neler gördüm yüze gülüp arkadan çekiştiren kaynanalar, onun gıybetleri falan. Dizi gibiyiz @xBUGRAx haklısın.

Aaaa sen yine de dikkat et ablacım bak 2 gündür köydeyim neler gördüm yüze gülüp arkadan çekiştiren kaynanalar, onun gıybetleri falan. Dizi gibiyiz @xBUGRAx haklısın.
İbş kocamında ailesi karadenizde yaşıyor olurda biz gittiğimiz yerde rahat ederiz ama gittiğimiz yerde onlarla komşu olursak yandık evet