Keith Long
Favori Üye
Abi Gsyi bilmem de Ts'nin rakibi çok da kötü değil Molde ortalama rakip sayılır.Yakında ülkeden ŞL takım gitmezse bu dili pabuç kadar olup; icraatı olmayan takımlarımız yüzünden olacaktır...
1-1 3-3 Bunlar gerçekten inanılmaz skorlar.
Bu arada Fenerbahçede aynı skorları elde ederse onun içinde aynısını yazarım.
Çok ayıp ve utandırıcı bu skorlar...Daha hangi ülkede olduğunu bilmediğimiz takımları yenemiyoruz....
İyi ki Sivas var.
Evet çok haklısın. Aman o konuyu açma yoksa çok farklı yerlere gider. Bundan böyle her maç haftası sonrası sıralama paylaşılacaktır.İyi ki Sivas var.
Yoksa 4 büyük olarak geçen takımlara işimiz kalsaydı.................................
Tekrar 17 olmuşuz. Hırvatlar iyi başlamış sezona. Bizim bu sene bir iki üç basamak kesin atlamamız gerek bir anda kendimizi ilk 10 atmamız imkansız şu an
Tekrar 17 olmuşuz. Hırvatlar iyi başlamış sezona. Bizim bu sene bir iki üç basamak kesin atlamamız gerek bir anda kendimizi ilk 10 atmamız imkansız şu an
Biz Molde'yi elersek direkt bir rakibimizden takım eksilecek. GS de elerse iyi bir yerden takım elenecek. Bu sene iyi puan alırız sıkıntı etmeyin.
Oh be sonunda pozitif bir yoruma rastladım.Konudaki mesajların böyle olmaya devam etsin.Biz Molde'yi elersek direkt bir rakibimizden takım eksilecek. GS de elerse iyi bir yerden takım elenecek. Bu sene iyi puan alırız sıkıntı etmeyin.
Evet şu an 14. lük bu sene gayet mümkün gözüküyor.Önce bir 14.liğe ulaşmak lazım.
Senden pek olumlu yorum beklemiyordum açıkçasıBiz Molde'yi elersek direkt bir rakibimizden takım eksilecek. GS de elerse iyi bir yerden takım elenecek. Bu sene iyi puan alırız sıkıntı etmeyin.
Bence de başarısız bile olsalar nasıl olsa bir şey yapamayacağım diyip bilerek maç kaybetme durumuna gelmesinler yeterli. Şampiyonlar ligi dışında bir yere gidince kulüplerde genel bir özentisizlik görüyorum genelde.Herşey takımlarımızın elinde! Kendi geleceklerini kendileri çizecek umarım bunun bilincinde olarak sahaya çıkarlar.
Galatasaray eliyemez kaleci çok kötü @12.Adam
Hadi bakalım şampiyon kıim olacak?
Ne şampiyonu ?Hadi bakalım şampiyon kıim olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?