Aman gitme ha. İyi geceler laf olsun dedim uyumaya niyetim yok. Kepenkleri kapatmaya vaktim var.İyi geceler ama ben daha buralarda olacağım![]()
Ben geç geldim foruma. Herkes gitmiştir diye düşünürken maşallahınız varAman gitme ha. İyi geceler laf olsun dedim uyumaya niyetim yok. Kepenkleri kapatmaya vaktim var.![]()
Arkadaşlarım geldi sohbet ettik , normalde Cuma günü kimseyi eve almamaya çalışıyordum ama bazı kıramayacağım dostlarım geldi. Taşacak Bu Deniz’i bile şu an yarım bıraktım.Ben geç geldim foruma. Herkes gitmiştir diye düşünürken maşallahınız varhaydi biz yurt dışında kalanlar için erken, siz niye daha uyumaya çekilmediniz?
![]()
Diziden dolayı mı kabul etmiyorsun?Arkadaşlarım geldi sohbet ettik , normalde Cuma günü kimseyi eve almamaya çalışıyordum ama bazı kıramayacağım dostlarım geldi. Taşacak Bu Deniz’i bile şu an yarım bıraktım.![]()
Evet, Cuma günü ohal ilan ediyorum.Yapamaz mıyım buna hakkım yok mu?Diziden dolayı mı kabul etmiyorsun?![]()
Var tabi. Bende üni zamanı tez varken misafir kabul etmiyordum derslerime odaklanmak içinEvet, Cuma günü ohal ilan ediyorum.Yapamaz mıyım buna hakkım yok mu?![]()
Küstüm, bir daha gelmeyeceğim diyip tavır alan oluyor muydu ? Ben yaşadım da…Var tabi. Bende üni zamanı tez varken misafir kabul etmiyordum derslerime odaklanmak için![]()
Yani o seneler hayır ama başka bir zamanlamada hastalanmıştım. Müsait değilim dediğim için 2 ay benle konuşmayan bir arkadaşım olmuştuKüstüm, bir daha gelmeyeceğim diyip tavır alan oluyor muydu ? Ben yaşadım da…![]()
Çüşşşş 2 ay nedir ne kinciymiş ,nasıl barıştınız?Yani o seneler hayır ama başka bir zamanlamada hastalanmıştım. Müsait değilim dediğim için 2 ay benle konuşmayan bir arkadaşım olmuştu![]()
Bilmiyorumki, yine bana işi düşmüştür öyle bir araya gelmişizdir. Aileden biri sayılır yani bağ koparılmıyorÇüşşşş 2 ay nedir ne kinciymiş ,nasıl barıştınız?![]()
Haaa o başkaymış ben sokaktan filan sandım akraba aklımdan geçmedi.Bilmiyorumki, yine bana işi düşmüştür öyle bir araya gelmişizdir. Aileden biri sayılır yani bağ koparılmıyor![]()
O kadarda cezakolik durumluk yokHaaa o başkaymış ben sokaktan filan sandım akraba aklımdan geçmedi.
Çüşten ceza almadık iyi oldu.
Süt ağzım delik deşik oldu , yoğurdu bile pilli pervaneyle soğutuyorum.O kadarda cezakolik durumluk yok![]()
Forum ikimize kalmıştı ya özelden video attım hani ona gönderme yaptım hahahjaajaj @Bully yangın söndürücü getir.
Yaklaşık 10 gün erken uyanma derdim yok, gelirim arada artıkForum ikimize kalmıştı ya özelden video attım hani ona gönderme yaptım hahahjaajaj @Bully yangın söndürücü getir.
Yarın önemsediğim bir dizim yok , Gönüldağı özet der geçerim.Yaklaşık 10 gün erken uyanma derdim yok, gelirim arada artık
Yarında bir davete gideceğim yani yine gececi olurum![]()