Bizde daha güneş varİyi akṣamlar
Bizde daha güneş var
Bir kaç aya iyice karanlığa boğuluruz
@Dosi yakamoz seni kandırıyor denizlidede tavastada deniz yok bunu nerden çekmiş isviçredede deniz yok
Karşısında bir ufak gider.
Karşısında bir ufak gider.
@Dosi yakamoz seni kandırıyor denizlidede tavastada deniz yok bunu nerden çekmiş isviçredede deniz yok
isveçlinin dünyadan haberi yok ne derseler kanıyor
İki tane yaparız , ne var yani?
İki tane yaparız , ne var yani?
Masayı hazırla.Yapılır
Masayı hazırla.
Geldim , yanımda bir de misafirim var.Masa hazır
İyi geceler panpa
günay tünay karışık günler dilerim herkese, bugün evde kalırız dedik bugünüde uyuyarak tamamlayacağım sanırım
Açıklamayı sana yapmış, ayrıca ben kim hangi şehirden/ülkeden giriş yapıyor görüyorumgünay tünay karışık günler dilerim herkese, bugün evde kalırız dedik bugünüde uyuyarak tamamlayacağım sanırım
@Dosi ye açıklama yapmana gerek yoktu zaten sahra çölünün ortasında denize girdim desen onada inanırdı nasıl olsa
Siz kandığımı sanın. Böylesi işime gelirisveçlinin dünyadan haberi yok ne derseler kanıyor
ben şimdi vpn ile isveçte giriyor gibi yapsam sen beni istanbuldamı görüyorsun isveçtemi onu bileyimde öyle deneyeyimAçıklamayı sana yapmış, ayrıca ben kim hangi şehirden/ülkeden giriş yapıyor görüyorum
Siz kandığımı sanın. Böylesi işime gelir
Kafanı yorma, daha fazla bilgi vermemben şimdi vpn ile isveçte giriyor gibi yapsam sen beni istanbuldamı görüyorsun isveçtemi onu bileyimde öyle deneyeyim