- Reaksiyon puanı
- 115,822
- Puanı
- 1,060
Bizdede benzer oldu ve misafir gittikten hemen sonra uyumak içimden gelmiyor sanki daha saat 8 gibiGeç bile bence misafir gitmek bilmedi. Ben c.tesi 11 de yatardım
Bizdede benzer oldu ve misafir gittikten hemen sonra uyumak içimden gelmiyor sanki daha saat 8 gibiGeç bile bence misafir gitmek bilmedi. Ben c.tesi 11 de yatardım
Bizdede benzer oldu ve misafir gittikten hemen sonra uyumak içimden gelmiyor sanki daha saat 8 gibi
Benim biraz uykum var ama odama gitmeye üşendiğim için biraz kendimle takılacağım oldukça uzun ve bol misafir ağırladığım bir gün olduBana kalsa bende yatmam ṣuan pek uyku yok ama sabah 6.30 da kuzeni alacağım iṣten (hastanede gececi). aslında Netflixe takılasım var.
Benim biraz uykum var ama odama gitmeye üslendiğim için biraz kendimle takılacağım oldukça uzun ve bol misafir ağırladığım bir gün oldu
iyi geceler (daha yazardımda oyalarım, kısa keseyim )İyi dinlenmeler olsun. misafiri sevmiiiim
Hadi ben kaçar
GünaydınGünaydın
Günaydın
Günaydınlar. Ben yeni uyandım ama daha uyusam mı diye düşünüyorumGünaydın
Günaydınlar. Ben yeni uyandım ama daha uyusam mı diye düşünüyorum
Çok ihtiyacım vardı böyle bir dinlenmeye
Günaydınlar. Ben yeni uyandım ama daha uyusam mı diye düşünüyorum
Çok ihtiyacım vardı böyle bir dinlenmeye
Yakamoz dede ye katılmamak elde değil.Dinlenirken hattan düşme de.Dinlen kalkma
Tünaydın 5 e gelirken yattım 12 e gelirken kalktım. @DosiGünaydin (5'te kalkti, Türkiye saati 6 yani)
7 saat uyumak iyi yeterli ama uykuya dalma saatini abartmışsın birazTünaydın 5 e gelirken yattım 12 e gelirken kalktım. @Dosi
NBA finali vardı @MasacRE bilir onu seyrederken dalmışım. (Sonucu bilmiyor.)7 saat uyumak iyi yeterli ama uykuya dalma saatini abartmışsın biraz
Diğer günler zaten 12 oldumu uyuyorsun. Doğrudur, NBA nedeni ile olmuşturNBA finali vardı @MasacRE bilir onu seyrederken dalmışım. (Sonucu bilmiyor.)