Yuh lo dizide oyle bi karaktermi var 😱İşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba.Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.
![]()
Yuh lo dizide oyle bi karaktermi var 😱İşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba.Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.
![]()
Şu Saliha'ya hastanede çiçek getiren adam vardı ya o adam orjinalde öyleydi burda bilmiyorum ama Saliha öyle deyince öyle anladım.Yuh lo dizide oyle bi karaktermi var 😱
Ben diziyi izlemiyorum lo konulari okurken senin mesajini gördümŞu Saliha'ya hastanede çiçek getiren adam vardı ya o adam orjinalde öyleydi burda bilmiyorum ama Saliha öyle deyince öyle anladım.![]()
Derhal izle o zaman süper dizi.Ben diziyi izlemiyorum lo konulari okurken senin mesajini gördüm![]()
Zamanim yok lo 1 ay boyunca dizi izleyemeyecegim sinavlae basliycakDerhal izle o zaman süper dizi.![]()
Yok ya öyle olsa Gülcanı niye sevsin ki orjinalinde Seo Un gie ye aşıktıİşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba.Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.
![]()
2. bölüm 2. fragman!
http://www.fox.com.tr/Gunahkar/tanitim/1588/2.Bölüm-2.Tanıtım
@sokak sanati @Harunnn60 @beyazsoy @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @batuhankaralar
Bittim bu fragmana.
Baya baya hızlı hemde.Oha çok hızlı ilerliyor galiba dizi.😱
Gülcan'ı iyice sevmeye başladım bu dizide. Kız sempatik gelmeye başladı.
Hazal Filiz'den de bir o kadar nefre etmeye aşladım ama iyi oynayacak gibi rolünü.![]()
Baya baya hızlı hemde.İlk bölümde orjinalden 2 bölümü uyarlamışlar her bölüm 2 bölüm uyarlarlarsa çabuk tükenir bakalım.
![]()
Günaydın.Uyarlamamıydı buda.ss
Kaç bölüm peki.![]()
Günaydın.20.
![]()