NOW Günahkar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazal Filiz, Gülcan'ı eziyor her şeyiyle. Dizi çok tempolu başladı netten takip ederim gibi.
Netten takip etmesem tv den et dizimizin reytinge ihtiyacı var

Ben diziyi izlemiyorum lo konulari okurken senin mesajini gördüm
@cookies izlemelisin rica ediyorum

Ali Yusuf o nasıl bakış öyle etkilendim. 😎

Saliha'ya gerçekten aşık olmasını çok isterdim intikam için kullanıyor kızı.
İlerde aşıkolacak zaten

Gerçekten oyunculuklarla müzikleriyle ve senaryosuyla muhteşem bir dizi beni çok etkiledi.Bu halk nasıl anlamaz böyle dizilerden anlamıyorum.Umarım Kaçak Gelinler boşluğa Günahkara gelirde ilk 10'a girebiliriz.

Son düzenleme:
Şu kısmı açar mısın?

O kadar çok doluyum ki dizilerimin bu haftaki bolumlerini bile izleyemedim haftaya da izleyemeyecegim galiba yani bu diziye baslamam imkansiz

Evimizde reyting cihazı yok ki
Zaten o gün KPA izliyorum, imkansız yani..

Şu kısmı açar mısın?

Alt tarafta kısmen açıklamışım zaten kısmen. Ali Yusuf karakteri falan Sado ile olan ilişkisi yine Ali Yusuf'un eski sevgilisi olan ilişkileri biraz yapmacık ve duyguduz ama Saliha ile olan sahneler efsane. Mesela Son bölümün son sahnesi çok iyiydi.
Bilemiyorum çok mantığa sığdıramadım çoğu sahneyi ve inandırıcı değil pek.

Şimdi oldu ve katılıyorum.

@Billy Kane dün gece izledim eğer o an mesaj yazsaydım daha ayrıntılı yazardım ama gündüz yazdım o nedenle pek aklımda kalmadı.

5. Bölüm Özeti

Aslıhan, hapisten kaçan abisi Kenan’dan kurtulmak için Ali Yusuf’a koşar. Yıllar önce olduğu gibi Ali Yusuf yine Aslıhan için kendini feda edecek midir? Saliha, Fikret ve Gökhan’a gelen isimsiz zarflar Aslıhan’la Ali Yusuf’un geçmişini ortaya dökmektedir. Ancak hiç kimsenin beklemediği bir şey olur. Aslıhan elinde Fikret’e karşı büyük bir kozla karşısına geçer. Aslıhan’ın hamlesinin Fikret’in zayıf kalbini durdurması herkes için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bundan en çok etkilenecek olan da Aslıhan’ın oğlu Arda’dır! “Nerede olursan ol... Nereye gidersen git. İster çöplüğe, ister cehennemin dibine. Artık umurumda değil.” Ali Yusuf kendisini Aslıhan’a bağlayan tüm bağlarından kurtulmaya kararlıdır. Artık hayatında yeni bir sayfa açacak, yepyeni bir Ali Yusuf olacaktır. Bu yeni Ali Yusuf, kalbini de Saliha’yla yeni bir aşka açabilecek midir?

5. Bölüm Fotoğrafları

@ozgur2113 @sokak sanati @Reytinger @Ice_Cool_23 @-potterhead- @beyazsoy

Ekli dosyalar

• 7.jpg
    46.9 KB · Hit: 3
  • 18.jpg
    42.3 KB · Hit: 3
Bu dizinin neyini sevdi med yapım anladım. Olmuyor iste bu bölümler diziyi kurtarnaz

Ben izlemiyorum yalnız.

Yoğunluktan anca izleyebildim 4. bölümü. Yine aktı gitti. Aslıhan kadar şeytan bir karakter olmamıştır herhalde bugüne kadar dizilerde.
Ali Yusuf'u boşuna dövdürdü üzüldü sandım ama yine bi şeytanlık yaptı kendi çıkarları için yapmayacağı şey yok.

2. ve 3. fragmanlar;

@sokak sanati @ozgur2113 @Ice_Cool_23 @beyazsoy

Bomba bir bölümdü. Öyle bir yerde bitti ki fragman çıksada bari rahat uyusam.

Çıkmadı.
Yarın detaylı yorum yapıcam uykum geldi şimdi.

FOX diziye çok şans verdi, başka kanal olsa anında bitirirdi. 😉

Bugün dizi en az her grupta da 2.50 almalı ki, diğer haftalar için umut verebilsin..

Türkiye bu dizinin değerini bilemedi ya, yazıklar olsun!

Bir dizinin her bölümümü etkili olur ya. Bu bölüm ayrı bir etkileyici oldu. Kenan'la annesinin sahnesinde tüylerim diken diken oldu. Zuhal Gencer döktürüyor resmen.. Ela'da epey iyi bu bölümde. İlk 45 dakikanın her sahnesi çok etkili geçti artık reytinglerede yansısın yahu..

Amanın ne bomba bölümdü ağzım açık izledim.
Son sahne Alı yUSUFLA sALİHANINARABAYLA CARPIŞMASI ÇOK ETKİLEYİCİYDİ

Bu dizi için gerçekten çok üzülüyorum keşke yazın başlasaydi süper giderdi