NOW Günahkar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyunculuk çok iyi ama konu çok klişe ya bu dizinin konusu için teee korelere gidilir mi. Seckinin buradaki rolüyle bir ask hikâyesindeki rolü ayni oc almaya çalışıyor ve kendine zengin susu vererek kızı kendine aşık ediyor

Oyunculuk çok iyi ama konu çok klişe ya bu dizinin konusu için teee korelere gidilir mi. Seckinin buradaki rolüyle bir ask hikâyesindeki rolü ayni oc almaya çalışıyor ve kendine zengin susu vererek kızı kendine aşık ediyor
Ne beklersin ki Seckinden adam hep ayni rolu oynuyor Muhtesemden sonra :( @xemrexxx

1 saniyesi bile olaysız geçmedi. Fena bağlandım diziye. Ali Yusuf ile Aslıhan'ın yüzleşmesinde Ali Yusuf'un iç sesi çok duygusaldı. -" Kaldırsana başını Aslıhan bana bak niye kaçırıyorsun ki gözlerini. Acı çekiğimden korkucak değilsin ya, bana yaptıkların için pişmanda olamazsın
olsan burda olur muyduk şimdi. Saçın, elbiselerin, konuşman bile değişmiş bambaşka görünüyorsun ama ben bilirim birtek ben bilirim çaresizken ellerinin böyle düğümlendiğini çünkü tek ben kendimden bile çok sevdim seni kaldır başını Aslıhan hadi bak bak hadi sana hala aşık olup olmadığımı merak etmiyor musun..."

Ali Yusuf'un Saliha ile motor sahnesi mükemmel ötesiydi çekimler muazzamdı çokda uyumlu ikili oldular. Ali Yusuf'un casaretine hayranım, sevdiği kız için geleceğini hiçe saydı şimdide Saliha için hayatını riske attı vay be. :X Aslıhan'ın annesi niye konuşmuyor acaba.. Abiside varmış bu iyi oldu işte. :X Ali Yusuf'a yaptıklarının bedelini ömür boyu ödeyeceksin. Şu hizmetçi kız baya komik iyi güldürdü bu bölüm. :X Çok iyi yerde bitti nasıl kurtulcaklar bakalım..

"3. Bölüm Fragmanı"

Son düzenleme:
3. Bölüm Özet;

Sado kapana kısılmış durumda. Kurtarıcı olarak beklediği Ali Yusuf, elini kana bulamadan onu kurtarabilecek mi? Saliha’ya büyük bir darbe indirmek isteyen Aslıhan’ın yeni planı Saliha’nın annesinden yegane hatırası olan otelin satışını sağlamaktır. Ancak Saliha Aslıhan’ın oyununu bozmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Tam umutlarının tükendiği anda Ali Yusuf’un ona yardım etmesiyle Aslıhan’ı bozguna uğratır. Ali Yusuf, Saliha’nın gözünde kahramanlaşırken, Aslıhan için de çok daha tehlikeli bir düşmana dönüşmektedir. Aslıhan, Ali Yusuf’un nefretinin altındaki aşık adamı ortaya çıkarmak ister. “Gidelim burdan. Bir gemiye atlayalım, denize açılalım. Aynı hayal ettiğin gibi. Sonsuza kadar birlikte olalım.” Ali Yusuf’un bu teklife cevabı ne olacaktır? Aynı dakikalarda Ali Yusuf’la veda öpücüğü için heyecanla bekleyen Saliha hayal kırıklığına mı uğrayacaktır? Saliha oteli kurtarmanın mutluluğuyla eve döndüğünde Fikret sinirden köpürmektedir. Satışı engellediği için kızgındır. Saliha’yı evden kovar. Beş parasız sokakta kalan Saliha’nın gidecek bir tek yeri vardır. Ali Yusuf’un yanı.

@ozgur2113 @Harunnn60 @sokak sanati @beyazsoy @Ice_ Cool_23 @batuhankaralar

Bu bölüm çok iyi gidiyor yine.

Aslıhan'ın abisi tam tahmin ettiğim gibi. :D

Renkler düzelmiş cidden. Bölümü Berat Özdoğan çekmiş ama montaj Barış Yöş'e ait güzel olmuş.

Ali Yusuf o nasıl bakış öyle etkilendim. 😎

Saliha'ya gerçekten aşık olmasını çok isterdim intikam için kullanıyor kızı. :(

Aslihanin yusufun evine geldiği içerde salihanin olduğu sahne çok sacmaydi orası büyük ihtimal bölüm sonuydu. Resim yolladı aldı buhabeti çok basit final olmuş içerde saliha var herşeyi araştırıyor ama sesli sesli konuşuyorlar saliha sağır olmuş sanki)))

Diziyi bugün 3.bölümüyle ilk kez izledim ve ben çok beğendim. Yılanların Öcü ve Günahkar arasında gidip gelsem de ağırlıklı Günahkar izledim diyebilirim. Takip edebilirim bundan sonra vakit buldukça netten.

Ama TNS dizisi değil kesinlikle yani büyük beklentim yok reytinglerde.

4.BÖLÜM ÖZETİ

“Tezhanlı soyadını taşıyacağım artık. Koca bir imparatorluğun kraliçesi olacağım.” Aslıhan’ın yıllardır beklediği gün yaklaşmıştır. Aslıhan’ın evleneceğini öğrenen Ali Yusuf, yedi yıl hapiste yatmasına sebep olan büyük sırrı açıklamakla tehdit eder. Aslıhan bu tehdidi ciddiye almaz. Ancak hapisten kaçan abisinden gelen mesaj Aslıhan’ı harekete geçirir. Ali Yusuf ve abisinin birlikte hareket ettiğini düşünen Aslıhan bu sefer en sert hamlesini yapar. Ali Yusuf’un iki seçeneği vardır. Ya Aslıhan’ın verdiği parayı ve kardeşini alıp çekip gidecek yada ölecektir. Bütün maddi ayrıcalıklarını kaybeden Saliha, yeni yaşam koşullarına alışmaya çalışırken en büyük desteği Ali Yusuf’tur. Ta ki onun hiç görmediği karanlık yüzünü görene kadar...

@Billy Kane @sokak sanati @beyazsoy @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @Harunnn60 @denizz19

Bu da izlemeyenler için fragman:

Dizinin senaryosunda hafif yapmacıklık var dün akşam 2. ve 3. bölümü izlediğimde bunu daha net anladım.

Saliha ne başarılı karakter olmuş. ülcan'ı bu kadar seveceğimi düşünmüyordum.

Dizinin bağlıntılarındaki kopukuluklar giderilse ve geçişler mantığa sığdırılsa süper oalcak.