Oyunculuk çok iyi ama konu çok klişe ya bu dizinin konusu için teee korelere gidilir mi. Seckinin buradaki rolüyle bir ask hikâyesindeki rolü ayni oc almaya çalışıyor ve kendine zengin susu vererek kızı kendine aşık ediyor
Ne beklersin ki Seckinden adam hep ayni rolu oynuyor Muhtesemden sonraOyunculuk çok iyi ama konu çok klişe ya bu dizinin konusu için teee korelere gidilir mi. Seckinin buradaki rolüyle bir ask hikâyesindeki rolü ayni oc almaya çalışıyor ve kendine zengin susu vererek kızı kendine aşık ediyor
Muhteşemde de aynıydı. Seçkin pek seçemiyon))))Ne beklersin ki Seckinden adam hep ayni rolu oynuyor Muhtesemden sonra@xemrexxx
Yok be Muhtesemdeki rolü daha degisikti.Öldu sandigi sevgilisini sarayda görüyorduMuhteşemde de aynıydı. Seçkin pek seçemiyon))))
Hep bir sevgili arayışı işte çocukken pek sevgi vermemiş olabilirler)))Yok be Muhtesemdeki rolü daha degisikti.Öldu sandigi sevgilisini sarayda görüyordu![]()
3.Bölüm fragmanı da bomba2. bölüm 2. fragman!
http://www.fox.com.tr/Gunahkar/tanitim/1588/2.Bölüm-2.Tanıtım
@sokak sanati @Harunnn60 @beyazsoy @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @batuhankaralar
Bittim bu fragmana.
Heyecanla Bekleniyor
Öğlen gördüm pc'de olmadığım için ekliyemedim ama bugün çıkmış sanırım dün çıksaydı eklerdim kesin.2.Fragman çıkmış ama kimse eklemiyor.
Fragman güzel olmuş. Barış Yöş'ün etkisi belli oldu renkle düzelmiş fragmanda.
Az kaldı akşama.
@Billy Kane @sokak sanati @beyazsoy @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @Harunnn60