NOW Günahkar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba.
Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.
Yuh lo dizide oyle bi karaktermi var 😱

Diziyi izledim çok tempolu olmuş iyi denilebilir bir gideri var ama yönetmen sıfır hatta -999 öyle bir rezalet yok. Çok kötü çekimler yapmış.

Anakonu konusunda belli bir şeyler var ama 2. bölüm daha netleşecek gibi. Zaten Makbule hep böyle boş heyecan yapmak için saçmalar ama orjinali bittikten sonra bunu daha net göreceğiz gibi hissediyorum ebnce şuan çok az sorun var senaryoda Yönetmen en büyük sorun.

Oyunculara gelirsek Seçkin'de bir gelişme yok hala aynı iyiyle kötü arasında. Başarılı denilebilir ama karizma daha çok demeyi hekeder.

Hazal'ın o bordo rujlu hallerine bittim oyunculuğuda dizinin en iyilerinden. Başarılı.

Gülcan ise beklediğimden çok daha iyi. yakışmış bence role.

Hee birde Gay çocuk var. Bence kocaman bir cesaretmiş o rol.
Daha ileri gidilmez ama.

2. Bölümün fragmanı çok heyecanlı değil ama güzel.

@Billy Kane @Harunnn60 @ozgur2113 @batuhankaralar

Çarşamba günü sınavlardan dolayı yarım yamalak izledim ama bugün bölümün tamamını bitirebildim.

Aylardır bekledim ve beklediğime değen bir iş olduğunu gördüm. Öncelikle jenerikle başlayacağım. Dizinin jeneriğine resmen hayran kaldım. Çok kısa ama çok etkileyici bir jenerik hazırlanmış. Tıpkı yabancı diziler gibi olmuştu.

Oldukça tempolu bir bölüm izledik. Senaryo çok iyi uyarlanmıştı. Ama Günahkar orjinal diziden daha sert bir dizi olmuş ve çok güzel olmuş.

Yönetmen de beklediğimden çok daha iyi çıktı. Daha önce yardımcı yönetmenlik yapan bir isimin ilk dizisi olmasına rağmen çok iyi sahneler izledik.

Seçkin Özdemir Bir Aşk Hikayesi'ndeki Korkut'u unutturdu bana. Muhteşem bir oyunculuk sergiledi. 8 yıl önceki yuvarlak gözlüklü, masum, aşık ve meraklı doktor adayı Ali Yusuf'u nasıl sevdiysem 8 yıl sonraki sert Yusuf'u da beğendim.

Şüpheli olduğum kadın oyuncular beklentimin üstünde çıktı. Özellikle Gülcan Arslan. Sanki sesini bu dizide daha iyi kullanıyormuş gibi geldi bana. Saliha çok değişik bir karakter olmuş.

Aslıhan'a bölüm boyunca bir sürü laf saydım. Ali Yusuf'a aldığım her nefes sana borcum dedikten sonra onu terk etmesine mi, geçmişte fakir oldukları için annesine isyan etmesine mi, yoksa elin adamından çocuğu olmasına mı laf saysam bilemedim. Hazal Filiz Küçükköse'yi de tebrik edeyim beklentimin üstünde çıktı ve iyi oynadı.

Sado da çok iyi bir karakter olmuş. Yusuf ve Sado ikilisi çok iyi bence. Korel Cezayirli de çok iyi rol yaptı.

İşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba.
Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.
Yok ya öyle olsa Gülcanı niye sevsin ki orjinalinde Seo Un gie ye aşıktı
bizim Türklerde öyle bişi olsa kıyamet kopar

Oha çok hızlı ilerliyor galiba dizi.😱

Gülcan'ı iyice sevmeye başladım bu dizide. Kız sempatik gelmeye başladı.

Hazal Filiz'den de bir o kadar nefre etmeye aşladım ama iyi oynayacak gibi rolünü.
Baya baya hızlı hemde.
İlk bölümde orjinalden 2 bölümü uyarlamışlar her bölüm 2 bölüm uyarlarlarsa çabuk tükenir bakalım.

Fragman çok ama çok hooş
Saliha ve Yusuf başlamış bile yakınlaşmaya.

Bu da benden olsun:

2.Bölüm Özeti
Ali Yusuf şikayet üzerine getirildiği karakolda, Aslıhan’ın karşısında şantaj yapmakla suçlanırken gözünü bir an bile Aslıhan’ın yüzünden ayırmaz. Oysa Aslıhan’ın onun gözlerine bakmaya cesareti yoktur. “ Kaldır başını Aslıhan! Hadi bak. Sana hala aşık olup olmadığımı merak etmiyor musun?” Ali Yusuf yöneltilen suçlamaları sessizlikle karşılar. Suskunluğu kabulleniş gibi görünse de bu defa farklıdır. Ali Yusuf, Aslıhan’a karşı harekete geçmeye karar vermiştir. Ali Yusuf’un bu kararı sadece ikisini değil Saliha’yı da derinden etkileyecektir. Saliha hayatına aniden ve şaşırtıcı bir biçimde giren Ali Yusuf’tan etkilenmiştir. Ali Yusuf’un kardeşi Ela’yı eve getirmek için birlikte yaptıkları kısa yolculuk ikisini yakınlaştırır. Ali Yusuf, Saliha’nın hayatına girer girmez Fikret ve Aslıhan’ın tepkisini çeker. Aslıhan, Ali Yusuf’la yüzleşir. Kendisinden ne istediğini sorar. Ali Yusuf’un cevabı nettir. “Seni geri alacağım. İstediğim bu!”

@Billy Kane @sokak sanati @Harunnn60 @Ice_Cool_23

Dizinin ilk bölümünü yeni bitirdim. Dizi benim için olmamış. Hayal kırıklığı oldu. Çok umutluydum dizi adına. Oyunculuklar benim için güzeldi ama ne biliyim bir soğuk geldi dizi bana. Dizi benim için kısaca olmamamıştı. Çarşamba günleri yine boş kaldı desem yeridir.

Vaay 2. fragman güzel olmuş ama hızlı ilerliyor sanki

Saliha ve Yusuf'un arabadaki sahneleri çok iyiydi.