Gün Boyu Meryem Uzerli Yayını

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,699
Puanı
1,060
Dün akşam süpriz bir şekilde GQ Yılın Erkeği Ödül Töreni'ne gelen Meryem Uzerli bugün basının gündemindeydi. Türkiye'deki gazetelerin yanı sıra Macarsitan,Rusya,Hırvatistan ve Arap ülkelerinde de haber olan Uzerli tv'de de geniş yer buldu.

NTV'de yayınlanan Gece Gündüz programının sunucusu Gülay Afşar GQ Ödül Töreni'nde yılın erkeği ve kadını ödüllerini alan Halit Ergenç ve Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra Meryem Uzerli ile de raportaj gerçekleştirdi. Uzerli raportajında Ocak ayında temelli olarak Türkiye'ye yerleşeceğini söylerken dizisi ile ilgili yine ipucu vermedi.

VİDEO

''Müge ve Gülşen bugün uykusuzsa,göz altlarımızda halkalar varsa bunun tek bir sebebi Meryem Uzerli'dir efendim''diye programı açan Kanaltürk'ün İkinci Sayfa programın dörtte birini Uzerli'ye ayırdı.Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin Kore uyarlaması olacağı iddaası burada da gündeme geldi.

VİDEO

Meryem Uzerli'nin konuşulduğu başka bir program ise Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın oldu.Meryem Uzerli'nin her şeyi spontane yapması dikkat çekti.

VİDEOLAR
10463049_651461081638021_2761478117405098413_n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @gözlemci @sokak sanati @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @denizz19 @yakup09 @HachiKo @cookies @*YıldırıM* @yatutarsa @Bully @-potterhead- @sürgünüm

Son düzenleme:
Kadın gelir gelmez olay oldu resmen... :D
Meryem'in yeni projesini de merakla bekliyoruz ayrıca. Yine de Kore uyarlaması falan olmasın bence... :)

Kendisi gelmese bile çocuğunu göndersin :X Ama yok kendiside tamamen yerleşsin,kadının konuşması düzelmiş biraz olsun ve da halen sempatik :)

Son düzenleme:
Videoları izledim şükür, hala çok sempatik:X

2.sayfa'nın dediğine göre Kore filminden uyarlancaksa o filmin adını hemen öğrenmek gerek :X Halit'in teklifi geri çevirmesi mantıklı olmuş davraniş olmuş. Zira Sülüman Hürrem kıyaslaması yapılıp duracak:T:

2 programda diz çökme olayını "af dileme" olarak algılamiş enteresan:X

Bu arada @xemrexxx 2.sayfa'nın sunucuları bile KSS'yi beğenmemiş ki sen hala KSS en kaliteli ay yapım dizisi de :F Yine programda my için 45 ülkeye satıldı diyor :A

Videoları izledim şükür, hala çok sempatik:X

2.sayfa'nın dediğine göre Kore filminden uyarlancaksa o filmin adını hemen öğrenmek gerek :X Halit'in teklifi geri çevirmesi mantıklı olmuş davraniş olmuş. Zira Sülüman Hürrem kıyaslaması yapılıp duracak:T:

2 programda diz çökme olayını "af dileme" olarak algılamiş enteresan:X

Bu arada @xemrexxx 2.sayfa'nın sunucuları bile KSS'yi beğenmemiş ki sen hala KSS en kaliteli ay yapım dizisi de :F Yine programda my için 45 ülkeye satıldı diyor :A
halite teklif gitti mi bilmiyiz meryemin istrği halitle oynamak,:A

meryem spontane yapmış her şeyi af dileme olsa önceden planlardır:X

kss yi beğenmemiş olabilirler bu karadayı 3 senede 25; medcezirin 1.5 senede 1, kpa nın engin+tuba+neboşa rağmen 28 ülkeye satılırken kss nin 40 ı geçmesini değiştirmiyor:A
45 ülke diyebilirler cahilliği normal karşılıyorum nasılsa kapı gibi konum var my reytinglerinin yer aldığı konuda :A

halite teklif gitti mi bilmiyiz meryemin istrği halitle oynamak,:A

meryem spontane yapmış her şeyi af dileme olsa önceden planlardır:X

kss yi beğenmemiş olabilirler bu karadayı 3 senede 25; medcezirin 1.5 senede 1, kpa nın engin+tuba+neboşa rağmen 28 ülkeye satılırken kss nin 40 ı geçmesini değiştirmiyor:A
45 ülke diyebilirler cahilliği normal karşılıyorum nasılsa kapı gibi konum var my reytinglerinin yer aldığı konuda :A
Halite teklif gitmiş işte kadınlar öyle diyor, niye bilinmezler ülkesine yolculuk yapıyorsun ki :F
Meryem iyi oyuncu önceden planlayıp spontane gibi yapmiştir :A
Demek iyi projeyi satildiği ülke sayısına göre belirliyorsun :A @beyazsoy gördün mü foyası çıktı xemrexxx'in :F:F

Halite teklif gitmiş işte kadınlar öyle diyor, niye bilinmezler ülkesine yolculuk yapıyorsun ki :F
Meryem iyi oyuncu önceden planlayıp spontane gibi yapmiştir :A
Demek iyi projeyi satildiği ülke sayısına göre belirliyorsun :A @beyazsoy gördün mü foyası çıktı xemrexxx'in :F:F
ben değil ay yapım belirliyor yoksa başlamadan yurtdışına kakalamaz işleri :A

meryem yalan söylemez melun.ss

ben değil ay yapım belirliyor yoksa başlamadan yurtdışına kakalamaz işleri :A

meryem yalan söylemez melun.ss
Hadi hadi geçen tartişmamizda mırın kırın ediyordun :F Satılmayan projeyi de AB reytingine göre beğeniyordun yada sosyala medyaya göre :F:F Foyan cıktı işte :A

Meryem yalan mı söylüyor dedik :bağır: Nasıl vardın o sonuca:F Meryem eğilmesini anlatmamiş ki :F

Hadi hadi geçen tartişmamizda mırın kırın ediyordun :F Satılmayan projeyi de AB reytingine göre beğeniyordun yada sosyala medyaya göre :F:F Foyan cıktı işte :A

Meryem yalan mı söylüyor dedik :bağır: Nasıl vardın o sonuca:F Meryem eğilmesini anlatmamiş ki :F
meryem doğaçlama gitmiş duymadın mı :bağır:

satılmayan projeyi ab ya da sosyal medyaya göre beğeniyordun derken (b)
valla artık başarı için yurtdışı da şart zaten çoğu dizi 22 ortadoğu ülkesine satıliyi kafadan (karadayı hariiiç:A: ) zaten ay yapım da bnm gibi düşüniyi ki sürekli yunanistan izlenmediği halde kpa ve karadayı için haberler çıkariyi; hilal saral siz beğenmeyin ruslar beğendi nanik diyor:A

meryem doğaçlama gitmiş duymadın mı :bağır:

satılmayan projeyi ab ya da sosyal medyaya göre beğeniyordun derken (b)
valla artık başarı için yurtdışı da şart zaten çoğu dizi 22 ortadoğu ülkesine satıliyi kafadan (karadayı hariiiç:A: ) zaten ay yapım da bnm gibi düşüniyi ki sürekli yunanistan izlenmediği halde kpa ve karadayı için haberler çıkariyi; hilal saral siz beğenmeyin ruslar beğendi nanik diyor:A
Valla ne [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için sallarsan salla ben sana 40 ülkeye satildiği haberinin 2013 yılındaki tarihli haberin resmini göstermiştim :A Şimdi satilmadi etmedi diyerek kendi müritlerini kandırırsın inandırırsın:X

Kızı odaya hapsetmişler bişeyler düşünmüştür :A

Valla ne [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için sallarsan salla ben sana 40 ülkeye satildiği haberinin 2013 yılındaki tarihli haberin resmini göstermiştim :A Şimdi satilmadi etmedi diyerek kendi müritlerini kandırırsın inandırırsın:X

Kızı odaya hapsetmişler bişeyler düşünmüştür :A
go by osn yi sayarsak satıldı diyebiliriz:A o zaman dizigold a bakıp wlaking dead de türkiyeye satıldı diyelim:A

başarı kriterlerim:
  1. ab dizisi olması
  2. yurtdışı satışı/başarısı
  3. aldığı ödüller:X

buna göre ay yapım dizilerinden

karadayı ortalaması total,yurtdışı başarısı yok,ödülü çok=başarısız
medcezir: ab dizisi,yurtdışı başarısı yok,ödülü var=başarılı
kara para aşk: ab dizisi,yurtdışı başarısı yok,ödülü yok=başarısız
kurt seyit ve şura: ab dizisi,yurtdıışı başarısı var,ödülü yok= başarılı

go by osn yi sayarsak satıldı diyebiliriz:A o zaman dizigold a bakıp wlaking dead de türkiyeye satıldı diyelim:A

başarı kriterlerim:
  1. ab dizisi olması
  2. yurtdışı satışı/başarısı
  3. aldığı ödüller:X

buna göre ay yapım dizilerinden

karadayı ortalaması total,yurtdışı başarısı yok,ödülü çok=başarısız
medcezir: ab dizisi,yurtdışı başarısı yok,ödülü var=başarılı
kara para aşk: ab dizisi,yurtdışı başarısı yok,ödülü yok=başarısız
kurt seyit ve şura: ab dizisi,yurtdıışı başarısı var,ödülü yok= başarılı
Başarılı/başarısız dengelemeye bak ve çay demle gül :F

go by osn vitamin bile değildir [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın 40 ülkeye satildiği haberi yapıldıgında:F

Başarılı/başarısız dengelemeye bak ve çay demle gül :F

go by osn vitamin bile değildir [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın 40 ülkeye satildiği haberi yapıldıgında:F
osn ye satmışlardır osn de internet sitesine koymuştur:A zati 3.sezonu koyabilir siteye de ilk 2 sezonu yayınlandı mısırda lübnanda falan:A

dengelememin nesi varmış :F