Gülseren Budayıcıoğlu'nun Bir Kitabı Daha Dizi Oluyor!

Kadın dizisini izlesinler diye insanları silah zoruyla tv başına getirmiyor sonuçta.:F

Hiçbir dizisi kötü reyting almadı.

Talep varsa yapımcıların ve Gülseren hanımın bunu değerlendirmesi gayet akıllıca.:ok:

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Banada öyle geldi merak ettim şimdiden
Eksik kalma kuzum emi sen sakın haa kız izlediğin 3 tane 1 de bitti 4 tane psikoloıjik dizin var senin yeter birinden kusur kal artık :A
------

Ben de sevmiyorum hiç tarzım değil☺
Bir zamanlar Ayşe Kulin fulyası vardı o geldi aklıma ☺
Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından😉
Bende pek sevmem psikoloji ağırlıklı işleri ancak bu yaptığı işlerden en iyisi Masumlar Apartmanı ki bu tartışmaya kapalıdır 😉

Eksik kalma kuzum emi sen sakın haa kız izlediğin 3 tane 1 de bitti 4 tane psikoloıjik dizin var senin yeter birinden kusur kal artık :A
------

Bende pek sevmem psikoloji ağırlıklı işleri ancak bu yaptığı işlerden en iyisi Masumlar Apartmanı ki bu tartışmaya kapalıdır 😉
En iyisi Masumlar Apartmanı :bhr:

• Beğendim
Reactions: Zeyno
------

Yok kalamam ben :A

Diğer hikayelerinden farklı gibi gözüküyor, ama izlemeyeceğim kesin. Bu kadının ne kadar kitabı varsa uyarlansın ve bitsin. Görmek istemiyorum saçmalıklarını.

Reşat Nuri Güntekin, Peyami Safa, Halit Ziya Uşaklıgil'in kitapları uyarlanmaya devam etseydi keşke de hastalarının üzerinden para kazanan bu şahsın kitapları uyarlanmasaydı.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği