Kırmızı Pelerin adlı kitap yazıyor galiba o da olabilir
Yazıyor demek onun konusunda psikolojiktir galiba demi
Kırmızı Pelerin adlı kitap yazıyor galiba o da olabilir
Bence kesin öyledir ama bana sanki yazdığı ilk kitaplar gibi olacak gibi geliyor. İsminden o enerjiyi aldım. Sanki Kırmızı Oda temalı bir çok hikayeden oluşacakmış gibi hissediyorum.Yazıyor demek onun konusunda psikolojiktir galiba demi
Bence kesin öyledir ama bana sanki yazdığı ilk kitaplar gibi olacak gibi geliyor. İsminden o enerjiyi aldım. Sanki Kırmızı Oda temalı bir çok hikayeden oluşacakmış gibi hissediyorum.
Eksik kalma kuzum emi sen sakın haa kız izlediğin 3 tane 1 de bitti 4 tane psikoloıjik dizin var senin yeter birinden kusur kal artıkBanada öyle geldi merak ettim şimdiden
Bende pek sevmem psikoloji ağırlıklı işleri ancak bu yaptığı işlerden en iyisi Masumlar Apartmanı ki bu tartışmaya kapalıdır 😉Ben de sevmiyorum hiç tarzım değil☺
Bir zamanlar Ayşe Kulin fulyası vardı o geldi aklıma ☺
Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından😉
En iyisi Masumlar ApartmanıEksik kalma kuzum emi sen sakın haa kız izlediğin 3 tane 1 de bitti 4 tane psikoloıjik dizin var senin yeter birinden kusur kal artık
------
Bende pek sevmem psikoloji ağırlıklı işleri ancak bu yaptığı işlerden en iyisi Masumlar Apartmanı ki bu tartışmaya kapalıdır 😉
Eksik kalma kuzum emi sen sakın haa kız izlediğin 3 tane 1 de bitti 4 tane psikoloıjik dizin var senin yeter birinden kusur kal artık
------
Bende pek sevmem psikoloji ağırlıklı işleri ancak bu yaptığı işlerden en iyisi Masumlar Apartmanı ki bu tartışmaya kapalıdır 😉